Sfoglia per Autore
Characterisation of peach juices obtained from cultivars Redhaven, Suncrest and Maria Marta grown in Italy
2002 Versari A.; Castellari M.; Parpinello G.P.; Riponi C.; Galassi S.
Preliminary study on glucose oxidase-catalase enzyme system to control the browning of apple and pear purées
2002 Parpinello G.P.; Chinnici F.; Versari A.; Riponi C.
Improved HPLC determination of phenolic compounds in cv. Golden Delicious apples using a monolithic column
2004 CHINNICI F.; GAIANI A.; NATALI N.; RIPONI C.; GALASSI S.
Characterization of sugarbeet (Beta vulgaris, L.) protein"
2004 G.P. Parpinello; A. Versari; C. Riponi
Distillazione: teoria ed applicazioni industriali su prodotti di origine vitivinicola
2004 C.Riponi; C.Corzani
Radical Scavenging Activities of peels and pulps cv. Golden Deliciuos as related to their phenolic composition
2004 CHINNICI F.; BENDINI A.; GAIANI A.; RIPONI C.
Optimization of the determination of organic acid and sugars in fruit juices by ion-exclusion liquid chromatography
2005 F.Chinnici; U.Spinabelli; C.Riponi; A.Amati
Influenza di nuove tecnologie di affinamento sulla composizione polifenolica di vino rosso
2005 Sartini E.; Arfelli G.; Corzani C.; Riponi C.
Analisi FTIR di vini portoghesi
2005 Molisani A.; Parpinello G.P.; Versari A.; Riponi C.
La componente polifenolica in un vino rosso affinato con tecnologie innovative
2005 E.Sartini, G.Arfelli, C.Corzani; C.Riponi,L.Pirrone
Determinazione del contenuto in piombo (II) nei vini, mediante stripping cronopotenziometrico
2005 U.Spinabelli; N.Natali; F.Chinnici; C.Riponi; A.Amati
L'impiego di enzimi di macerazione nella vinificazione in rosato: il Montepulcioano d'Abruzzo Cerasuolo.
2005 Riponi C.; Sartini E.; Arfelli G.; Seghetti L.; Di Domenica B.; Bucci S.
Characterisation of volatiles in extracts from oak chips aobtained by accelerated solvent extraction (ASE)
2006 N.Natali; F.Chinnici; C.Riponi
Impiego della CO2 solida nel corso della raccolta meccanica di uva cv. Trebbiano
2006 F.Sonni; N.Natali; C.Riponi; F.Chinnici
Volatile and semi-volatile components of oak wood chips analysed by Accelereated Solvent Extraction (ASE) coupled to gas chromatography-mass spectrometry (GC-MS)
2007 S.Vichi; C.Santini; N.Natali; C.Riponi; E Lopez-Tamames; S. Buxaderas
Caratterizzazione Analitica di Frammenti Legnosi ad Uso Enologico: La componente volatile e la sicurezza d’uso.
2007 Fabio Chinnici; Nadia Natali; Francesca Sonni; Claudio Riponi
Sviluppo e validazione di un metodo HPLC-FLD per la quantificazione di lisozima nei vini.
2007 Claudio Riponi; Nadia Natali; Fabio Chinnici
Presence of polycyclic aromatic hydrocarbons in woody chips used as ajuvant in wines, vinegars and distillates.
2007 F.Chinnici; N.Natali; U.Spinabelli; C.Riponi
Tecnologie per la produzione di vini in assenza di anidride solforosa: Prime esperienze su vitigni siciliani
2007 Fabio Chinnici; Claudio Riponi; Luigi Pirrone
Quantification of hen's egg white lysozyme in wine by an improved HPLC-FLD analytical method
2007 C.Riponi; N.Natali; F.Chinnici
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile