Sfoglia per Autore  

Opzioni
Mostrati risultati da 1 a 19 di 19
Titolo Autore(i) Anno Periodico Editore Tipo File
The term risk: etymology, legal definition and various traits Liuzzo G.; Bentley S.; Giacometti F.; Bonfante E.; Serraino A. 2014-01-01 ITALIAN JOURNAL OF FOOD SAFETY - 1.01 Articolo in rivista Risk terminology 1.pdf
Variazione temporale dell’eliminazione fecale di Escherichia coli O157:H7 in un allevamento di bovine da latte autorizzato alla vendita di latte crudo Merialdi G.; Bardasi L.; Stancampiano L.; Taddei R.; Delogu M.;. Di Francesco A; Guarniero I.; Gr...illi E.; Fustini M.; Bonfante E.; Giacometti F.; Serraino A 2014-01-01 ITALIAN JOURNAL OF FOOD SAFETY - 1.06 Abstract in rivista IJFS_2014_3_s1_on line_opt.pdf
A screening sampling plan to detect Mycobacterium avium subsp. paratuberculosis-positive dairy herds Serraino A.; Arrigoni N.; Ostanello F.; Ricchi M.; Marchetti G.; Bonilauri P.; Bonfante E.; Giaco...metti F. 2014-01-01 JOURNAL OF DAIRY SCIENCE - 1.01 Articolo in rivista -
Quantitative risk assessment of Mycobacterium avium subsp. paratuberculosis survival in pasteurized milk in three dairy plants in Italy. Food Control. In press Serraino A.; Bonilauri P.; Arrigoni N.; Ostanello F.; Ricchi M.; Marchetti G.; Bonfante E.; Albon...etti S. ; Giacometti. F. 2014-01-01 FOOD CONTROL - 1.01 Articolo in rivista -
Screening for Mycobacterium avium subsp. paratuberculosis in Southern Italian dairy herds by bulk milk elisa and in line milk filters PCR Arrigoni N.; Ostanello F.; Ricchi M.; Bonilauri P.; Bonfante E.; Giacometti F.; Serraino A. 2014-01-01 - Litografia La Ducale S.p.A. 4.02 Riassunto (Abstract) -
Temporal variation of faecal shedding of Escherichia coli O157:H7 in a dairy herd producing raw milk for direct human consumption. Merialdi G.; Bardasi L.; Stancampiano L.; Taddei R.; Delogu M.; Di Francesco A.; Guarniero I.; Gr...illi E.; Fustini M.; Bonfante E.; Giacometti F.; Serraino A. 2014-01-01 ITALIAN JOURNAL OF FOOD SAFETY - 1.01 Articolo in rivista IJFS feci coli.pdf
Microbiological characteristics of beef sausages [Caratteristiche microbiologiche di salumi prodotti con carne bovina] Bonfante E.; Giacometti F.; Merialdi G.; Bardasi L.; Albonetti S.; Serraino A. 2014-01-01 INDUSTRIE ALIMENTARI - 1.01 Articolo in rivista -
Complete diet in pellet for ruminants nutrition Bonfante, E.; Fustini, M.; Palmonari, A.; Canestrari, G.; Negri, N.; Formigoni, A. 2015-01-01 ITALIAN JOURNAL OF ANIMAL SCIENCE Page Press Pubblications 4.01 Contributo in Atti di convegno abstract ASPA2015 Elena.docx
Health, milk yield and quality for Parmigiano Reggiano cheese evaluated in cows fed OmniGen-AF® from dry-off to 150 days in milk. Mammi, L.M.E.; Fustini, M.; Bonfante, E.; Palmonari, A.; Canestrari, G.; Formigoni, A. 2015-01-01 - - 4.03 Poster -
Effects of breed and a different lipid supplement on beef quality in heifers: performances, meat quality and fatty acid composition of Longissimus dorsi muscle Attilio Luigi Mordenti; Elena Bonfante; Massimo Dall’Olio; Mattia Fustini; Luca Sardi; Andrea For...migoni 2015-01-01 ITALIAN JOURNAL OF ANIMAL SCIENCE PagePress 4.01 Contributo in Atti di convegno Mordentietal2015.pdf
Effects of a completely pelleted diet on growing performance of Holstein heifers. Bonfante, E.; Palmonari, A.; Mammi, L.; Canestrari, G.; Fustini, M.; Formigoni, A. 2016-01-01 JOURNAL OF DAIRY SCIENCE - 1.01 Articolo in rivista EB art.Pellet Ufficiale.pdf
Using single or multiple liquor-donor cows for in vitro digestibility of amylase- and sodium sulfite-treated neutral detergent fiber with ash correction A. Palmonari; G. Canestrari; M. Fustini; E. Bonfante; Mammi L.; A. Formigoni 2016-01-01 JOURNAL OF DAIRY SCIENCE - 1.01 Articolo in rivista -
Formaggi del territorio: aspetti produttivi e di salubrità. Atti del Convegno conclusivo del Progetto “Biodiversità, Territorio e Nutrizione: la sostenibilità dell’agro-alimentare italiano_ TERRAVITA” Formigoni, A.; Serraino, A.; Grilli, E.; Giacometti, F.; Fustini, M.; Mammi, M.; Bonfante, E.; Ca...nestrari, G.; Palmonari, A. . 2017-01-01 - CREA 4.01 Contributo in Atti di convegno -
Formaggi del territorio: aspetti produttivi e di salubrità Formigoni A., Serraino A., Grilli E., Giacometti F., Fustini M., Mammi L., Bonfante E., Canestrar...i G., Palmonari A. 2017-01-01 - - 4.01 Contributo in Atti di convegno -
Nuove strategie nella gestione dello stress da caldo in stalla A. Formigoni; D. Cavallini; E. Bonfante; L. Mammi; M. Fustini 2017-01-01 L'INFORMATORE AGRARIO - 1.01 Articolo in rivista -
Technical note: In vitro digestibility of amylase-treated, ash-corrected neutral detergent fiber, with addition of sodium sulfite, at 240 hours with or without rumen fluid reinoculation Palmonari, A; Canestrari, G.; Bonfante, E.; Fustini, M.; Mammi, L.; Formigoni, A. 2017-01-01 JOURNAL OF DAIRY SCIENCE - 1.01 Articolo in rivista -
Effect of undigested neutral detergent fiber content of alfalfa hay on lactating dairy cows: Feeding behavior, fiber digestibility, and lactation performance Fustini, M.; Palmonari, A; Canestrari, G.; Bonfante, E.; Mammi, L.; Pacchioli, M.T.; Sniffen, G.C....J.; Grant, R.J.; Cotanch, K.W.; Formigoni, A. 2017-01-01 JOURNAL OF DAIRY SCIENCE - 1.01 Articolo in rivista -
Formaggi del territorio: aspetti produttivi e di salubrità Formigoni A., Serraino A., Grilli E., Giacometti F., Fustini M., Mammi L., Bonfante E., Canestrar...i G., Palmonari A. 2018-01-01 - CREA e MIPAAF 2.01 Capitolo / saggio in libro -
Effects of breed and different lipid dietary supplements on beef quality Attilio Luigi Mordenti, Nico Brogna, Giorgia Canestrari, Elena Bonfante, Stefano Eusebi, Ludovica... Mammi, Elisa Giaretta, Andrea Formigoni 2019-01-01 ANIMAL SCIENCE JOURNAL - 1.01 Articolo in rivista -
Mostrati risultati da 1 a 19 di 19
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili sulla rete interna
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile