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Shelf life prediction of sliced fresh apples
2004 P. Rocculi; A. Del Nobile; A. Bacci; M. Dalla Rosa
Influence of ozonated water on the structure and on some quality parameters of whole strawberries in modified atmosphere packaging (MAP)
2004 Rocculi P.; Romani S.; Dalla Rosa M.; Bacci A.; Vallicelli M.; Passi C.; Tonutti P.
Use of an enzymatic kinetic based model for predicting shelf-life of MAP apple slices
2004 Rocculi P.; Del Nobile M. A.; Romani S.; Dalla Rosa M.
Valutazione delle caratteristiche cromatiche di patate da industria trasformate in chips
2004 Romani S.; Lisi C.; Rocculi P.; Tonizzo A.; Dalla Rosa M.
Influenza di alcune variabili operative (permeabilità dei film, atmosfera modificata non convenzionale) sulle proprietà qualitative di melone minimamente lavorato (IV gamma)
2004 Rocculi P.; Romani S.; Guidi L.; Dalla Rosa M.
Influence of pretreatments on metabolism and wounding response of fresh cut potatoes evaluated with isothermal calorimetry
2004 Rocculi P.; Gomez F.; Wadso L.; Romani S.; Gekas V.; Dalla Rosa M.; Sjoholm I.
Effect of tissue wounding on the results from calorimetric measurements of vegetable respiration
2004 Wadso L.; Gomez F.; Sjoholm I.; Rocculi P.
Study of apple slice preservation by combined methods technology
2004 Rocculi, Pietro; Romani, Santina; Lisi, Chiara; Dalla Rosa, Marco
Evaluation of physico-chemical parameters of minimally processed apples packed in non-conventional modified atmosphere
2004 P. Rocculi; S. Romani; M. Dalla Rosa
The potential of isothermal calorimetry in monitoring and predicting quality changes during processing and storage of minimally processed fruits and vegetables
2005 Galindo, Federico Gómez*; Rocculi, Pietro; Wadsö, Lars; Sjöholm, Ingegerd
The SIQUALTECA project: poultry meat quality during further processing
2005 Cavani C.; Dalla Rosa M.; Bianchi M.; Bonoli M.; Petracci M.; Rocculi P.
Calorimetria in isoterma come metodo valutativo e predittivo della qualita’ di ortofrutticoli lavorati al minimo
2005 Rocculi P.; Romani S.; Dalla Rosa M.; Gomez F.; Sjoholm I.; Wadso L.
Influence of pretreatments on metabolism and wounding response of fresh cut potatoes evaluated with isothermal calorimetry”. Acta Horticulturae, 682, vol.3: 1833-1838, 2005.
2005 Rocculi P.; Gomez F.; Wadso L.; Romani S.; Dalla Rosa M.; Sjoholm I.
Water binding in chicken breast meat: a joint DSC-NMR study
2005 Venturi L.; Rocculi P.; Cavani C.; Dalla Rosa M.; Cremonini M. A.
Studio di alcune caratteristiche qualitative e del contenuto di acrilammide in patate sottoposte a frittura con differenti apparati tecnologici
2005 Romani S.; Gasparri A.; Rocculi P.; Dalla Rosa M.
Influence of processing and composition on the antioxidant activity of preserves from marginal apple varieties
2005 Cocci E.; Sacchetti G.; Rocculi P.; Gasparri A.; Dalla Rosa M.
Effect of MAP with argon and nitrous oxide on quality maintenance of minimally processed kiwifruit
2005 P. Rocculi; S. Romani; M. Dalla Rosa
Study of apple slice preservation by combined methods technology
2005 Rocculi P.; Romani S.; Lisi C.; Dalla Rosa M.
Isothermal Calorimetry Approach to Evaluate the Effect of Tissue Wounding on Vegetable Metabolism
2005 Wadso L.; Gomez M.; Sjoholm I.; Rocculi P.
Influence of ozonated water on the structure and on some quality parameters of whole strawberries in modified atmosphere packaging
2005 Rocculi P.; Romani S.; Dalla Rosa M.; Bacci A.; Vallicelli M.; Bassi G.; Tonutti P.
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