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Titolo Autore(i) Anno Periodico Editore Tipo File
Influence of ozonated water on the structure and on some quality parameters of whole strawberries in modified atmosphere packaging (MAP) Rocculi P.; Romani S.; Dalla Rosa M.; Bacci A.; Vallicelli M.; Passi C.; Tonutti P. 2004-01-01 - s.n 4.02 Riassunto (Abstract) -
Use of an enzymatic kinetic based model for predicting shelf-life of MAP apple slices Rocculi P.; Del Nobile M. A.; Romani S.; Dalla Rosa M. 2004-01-01 - s.n 4.01 Contributo in Atti di convegno -
Valutazione delle caratteristiche cromatiche di patate da industria trasformate in chips Romani S.; Lisi C.; Rocculi P.; Tonizzo A.; Dalla Rosa M. 2004-01-01 - S. Porretta 4.01 Contributo in Atti di convegno -
Influenza di alcune variabili operative (permeabilità dei film, atmosfera modificata non convenzionale) sulle proprietà qualitative di melone minimamente lavorato (IV gamma) Rocculi P.; Romani S.; Guidi L.; Dalla Rosa M. 2004-01-01 - S. Porretta 4.01 Contributo in Atti di convegno -
Influence of pretreatments on metabolism and wounding response of fresh cut potatoes evaluated with isothermal calorimetry Rocculi P.; Gomez F.; Wadso L.; Romani S.; Gekas V.; Dalla Rosa M.; Sjoholm I. 2004-01-01 - Tonutti P. 4.02 Riassunto (Abstract) -
Effect of tissue wounding on the results from calorimetric measurements of vegetable respiration Wadso L.; Gomez F.; Sjoholm I.; Rocculi P. 2004-01-01 THERMOCHIMICA ACTA - 1.01 Articolo in rivista -
Study of apple slice preservation by combined methods technology Rocculi, Pietro; Romani, Santina; Lisi, Chiara; Dalla Rosa, Marco 2004-01-01 ITALIAN JOURNAL OF FOOD SCIENCE - 1.01 Articolo in rivista Rocculi et al., 2004 IJFS SI.pdf
Shelf life prediction of sliced fresh apples P. Rocculi; A. Del Nobile; A. Bacci; M. Dalla Rosa 2004-01-01 ITALIAN JOURNAL OF FOOD SCIENCE - 1.01 Articolo in rivista Shelf-life.pdf
Evaluation of physico-chemical parameters of minimally processed apples packed in non-conventional modified atmosphere P. Rocculi; S. Romani; M. Dalla Rosa 2004-01-01 FOOD RESEARCH INTERNATIONAL - 1.01 Articolo in rivista -
Isothermal Calorimetry Approach to Evaluate the Effect of Tissue Wounding on Vegetable Metabolism Wadso L.; Gomez M.; Sjoholm I.; Rocculi P. 2005-01-01 ACTA HORTICULTURAE - 1.01 Articolo in rivista -
The SIQUALTECA project: poultry meat quality during further processing Cavani C.; Dalla Rosa M.; Bianchi M.; Bonoli M.; Petracci M.; Rocculi P. 2005-01-01 ITALIAN JOURNAL OF ANIMAL SCIENCE - 1.01 Articolo in rivista SIQUALTECA.pdf
Calorimetria in isoterma come metodo valutativo e predittivo della qualita’ di ortofrutticoli lavorati al minimo Rocculi P.; Romani S.; Dalla Rosa M.; Gomez F.; Sjoholm I.; Wadso L. 2005-01-01 INDUSTRIE ALIMENTARI - 1.01 Articolo in rivista -
Influence of pretreatments on metabolism and wounding response of fresh cut potatoes evaluated with isothermal calorimetry”. Acta Horticulturae, 682, vol.3: 1833-1838, 2005. Rocculi P.; Gomez F.; Wadso L.; Romani S.; Dalla Rosa M.; Sjoholm I. 2005-01-01 ACTA HORTICULTURAE - 1.01 Articolo in rivista -
Water binding in chicken breast meat: a joint DSC-NMR study Venturi L.; Rocculi P.; Cavani C.; Dalla Rosa M.; Cremonini M. A. 2005-01-01 - s.n 4.02 Riassunto (Abstract) -
Studio di alcune caratteristiche qualitative e del contenuto di acrilammide in patate sottoposte a frittura con differenti apparati tecnologici Romani S.; Gasparri A.; Rocculi P.; Dalla Rosa M. 2005-01-01 - S. Porretta 4.01 Contributo in Atti di convegno -
Influence of processing and composition on the antioxidant activity of preserves from marginal apple varieties Cocci E.; Sacchetti G.; Rocculi P.; Gasparri A.; Dalla Rosa M. 2005-01-01 - s.n 4.01 Contributo in Atti di convegno -
Effect of MAP with argon and nitrous oxide on quality maintenance of minimally processed kiwifruit P. Rocculi; S. Romani; M. Dalla Rosa 2005-01-01 POSTHARVEST BIOLOGY AND TECHNOLOGY - 1.01 Articolo in rivista -
Study of apple slice preservation by combined methods technology Rocculi P.; Romani S.; Lisi C.; Dalla Rosa M. 2005-01-01 ITALIAN FOOD & BEVERAGE TECHNOLOGY - 1.01 Articolo in rivista -
The potential of isothermal calorimetry in monitoring and predicting quality changes during processing and storage of minimally processed fruits and vegetables Galindo, Federico Gómez*; Rocculi, Pietro; Wadsö, Lars; Sjöholm, Ingegerd 2005-01-01 TRENDS IN FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY - 1.01 Articolo in rivista -
Influence of ozonated water on the structure and on some quality parameters of whole strawberries in modified atmosphere packaging Rocculi P.; Romani S.; Dalla Rosa M.; Bacci A.; Vallicelli M.; Bassi G.; Tonutti P. 2005-01-01 ACTA HORTICULTURAE - 1.01 Articolo in rivista -
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