Sfoglia per Autore
Innovative egg treatments for reducing bacterial contamination of egg surface and contents Work Package number: 5 - Task 5.2: Hot air pasteurisation
2007 A. Fabbri; C. Cevoli; A. Giunchi
Measurement of thermal properties of table egg's components
2007 A.Fabbri; C.Cevoli; F.Sirri
Predicting freshness of shell eggs using a technique based on the dieletric properties
2007 A.Berardinelli; C.Cevoli; A.Fabbri; A.Giunchi; P.Gradari; L.Ragni; F.Sirri
UN METODO NON DISTRUTTIVO PER LA CLASSIFICAZIONE DELLE UOVA DA CONSUMO BASATO SU RETI NEURALI ARTIFICIALI
2007 A.Fabbri; L.Ragni; A.Berardinelli; C.Cevoli; A.Giunchi; P.Gradari
DISCRIMINAZIONE PER CLASSI DI QUALITÀ DI PRODOTTI DA FORNO PER PASTICCERIA, IN FUNZIONE DELLA COMPOSIZIONE, CON RETE NEURALE
2007 P.GRADARI; C. CEVOLI; A. GIUNCHI; A. FABBRI; L. RAGNI; A. BERARDINELLI
Shell eggs quality assessment by FT-NIR spectroscopy
2007 A.Berardinelli; C.Cevoli; A.Fabbri; A.Giunchi; P.Gradari; L.Ragni; F.Sirri
Freshness grading of shell eggs using a dielectric technique and artificial neural network method
2008 Fabbri A.; Ragni L.; Berardinelli A.; Cevoli C.; Giunchi A.; Guarnieri A.
Decontaminazione superficiale delle uova da consumo mediante l'impiego di aria calda
2009 G. Manfreda; C. Cevoli; A. Lucchi; F. Pasquali; A. Franchini
Caratterizzazione della tipologia di polpa nel pesco mediante un metodo non distruttivo
2009 Berardinelli A.; Cevoli C.; Fabbri A.; Ragni L.; Silaghi F.
Hot Air Technique for the Decontamination of Table Eggs Surface
2009 A. Fabbri; C. Cevoli; F. Pasquali; G. Manfreda
Hot Air Treatment for Surface Decontamination of Table Eggs
2009 Lucchi A.; Pasquali F.; Fabbri A.; Manfreda G.; Cevoli C.; Franchini A.
Assessment of yolk/albumen ratio in whole liquid egg products by Time-Domain Reflectometry (TDR) method
2010 A. Berardinelli; L. Ragni; C. Cevoli; F. Silaghi; F. Sirri; A. Meluzzi
Hot Air treatment, in Natural Convection Conditions, for Egg Surface Decontamination
2010 Cevoli C; Fabbri A; Pasquali F; Berardinelli A; Guarnieri A
Hot air treatment for surface decontamination of table eggs experimentally infected with Salmonella, Listeria, and Escherichia coli
2010 G. Manfreda; C. Cevoli; A. Lucchi; F. Pasquali; A. Fabbri; A. Franchini
FT-NIR Spectroscopy for the Quality Characterization of Apricots (Prunus Armeniaca L.)
2010 Berardinelli A; Cevoli C; Silaghi F A; Fabbri A; Ragni L; Giunchi A; Bassi D
Hot air treatment for surface decontamination of table eggs
2010 Pasquali F.; Fabbri A.; Cevoli C.; Manfreda G.; Franchini A.
A waveguide technique for non-destructive determination of egg quality parameters
2010 L. Ragni; C. Cevoli; A. Berardinelli
Use of electronic nose to determine defect percentage in oils. Comparison with sensory panel results
2010 M.J. Lerma-García; L. Cerretani; C. Cevoli; E.F. Simó-Alfonso; A. Bendini; T. Gallina Toschi
Evaluation by ATR-FTIR and GC-FID coupled to artificial neural networks of butters produced in the Parmigiano Reggiano cheese area
2011 Alessandro Gori; Elena Guerra; Chiara Cevoli; Angelo Fabbri; Maria Fiorenza Caboni; Giuseppe Losi
Numerical model of heat and mass transfer during roasting coffee using 3D digitised geometry
2011 Fabbri A.; Cevoli C.; Romani S.; Dalla Rosa M.
Titolo | Autore(i) | Anno | Periodico | Editore | Tipo | File |
---|---|---|---|---|---|---|
Innovative egg treatments for reducing bacterial contamination of egg surface and contents Work Package number: 5 - Task 5.2: Hot air pasteurisation | A. Fabbri; C. Cevoli; A. Giunchi | 2007-01-01 | - | Transfert Filiale de l'INRA | 4.02 Riassunto (Abstract) | - |
Measurement of thermal properties of table egg's components | A.Fabbri; C.Cevoli; F.Sirri | 2007-01-01 | - | Czech Brand of WPSA-World's Poultry Science A. | 4.01 Contributo in Atti di convegno | - |
Predicting freshness of shell eggs using a technique based on the dieletric properties | A.Berardinelli; C.Cevoli; A.Fabbri; A.Giunchi; P.Gradari; L.Ragni; F.Sirri | 2007-01-01 | - | Czech Brand of WPSA-World's Poultry Science Associ | 4.01 Contributo in Atti di convegno | - |
UN METODO NON DISTRUTTIVO PER LA CLASSIFICAZIONE DELLE UOVA DA CONSUMO BASATO SU RETI NEURALI ARTIFICIALI | A.Fabbri; L.Ragni; A.Berardinelli; C.Cevoli; A.Giunchi; P.Gradari | 2007-01-01 | - | Università di Firenze | 4.01 Contributo in Atti di convegno | - |
DISCRIMINAZIONE PER CLASSI DI QUALITÀ DI PRODOTTI DA FORNO PER PASTICCERIA, IN FUNZIONE DELLA COMPOSIZIONE, CON RETE NEURALE | P.GRADARI; C. CEVOLI; A. GIUNCHI; A. FABBRI; L. RAGNI; A. BERARDINELLI | 2007-01-01 | - | Stamperia Editoriale Pisana | 4.01 Contributo in Atti di convegno | - |
Shell eggs quality assessment by FT-NIR spectroscopy | A.Berardinelli; C.Cevoli; A.Fabbri; A.Giunchi; P.Gradari; L.Ragni; F.Sirri | 2007-01-01 | - | Czech Brand of WPSA-World's Poultry Science A. | 4.01 Contributo in Atti di convegno | - |
Freshness grading of shell eggs using a dielectric technique and artificial neural network method | Fabbri A.; Ragni L.; Berardinelli A.; Cevoli C.; Giunchi A.; Guarnieri A. | 2008-01-01 | JOURNAL OF AGRICULTURAL ENGINEERING | - | 1.01 Articolo in rivista | 72482 141-Article Text-280-1-10-20120628.pdf |
Decontaminazione superficiale delle uova da consumo mediante l'impiego di aria calda | G. Manfreda; C. Cevoli; A. Lucchi; F. Pasquali; A. Franchini | 2009-01-01 | - | s.n | 4.01 Contributo in Atti di convegno | - |
Caratterizzazione della tipologia di polpa nel pesco mediante un metodo non distruttivo | Berardinelli A.; Cevoli C.; Fabbri A.; Ragni L.; Silaghi F. | 2009-01-01 | - | Camere di Commercio di Forlì-Cesena e Ravenna | 4.02 Riassunto (Abstract) | - |
Hot Air Technique for the Decontamination of Table Eggs Surface | A. Fabbri; C. Cevoli; F. Pasquali; G. Manfreda | 2009-01-01 | - | Giametta G., Zimbalatti G. | 4.01 Contributo in Atti di convegno | - |
Hot Air Treatment for Surface Decontamination of Table Eggs | Lucchi A.; Pasquali F.; Fabbri A.; Manfreda G.; Cevoli C.; Franchini A. | 2009-01-01 | - | World Poultry Science Association (WPSA) | 4.01 Contributo in Atti di convegno | - |
Assessment of yolk/albumen ratio in whole liquid egg products by Time-Domain Reflectometry (TDR) method | A. Berardinelli; L. Ragni; C. Cevoli; F. Silaghi; F. Sirri; A. Meluzzi | 2010-01-01 | - | World,s Poultry Science Association | 4.01 Contributo in Atti di convegno | - |
Hot Air treatment, in Natural Convection Conditions, for Egg Surface Decontamination | Cevoli C; Fabbri A; Pasquali F; Berardinelli A; Guarnieri A | 2010-01-01 | JOURNAL OF AGRICULTURAL ENGINEERING | - | 1.01 Articolo in rivista | 44-Article Text-138-1-10-20120625.pdf |
Hot air treatment for surface decontamination of table eggs experimentally infected with Salmonella, Listeria, and Escherichia coli | G. Manfreda; C. Cevoli; A. Lucchi; F. Pasquali; A. Fabbri; A. Franchini | 2010-01-01 | VETERINARY RESEARCH COMMUNICATIONS | - | 1.01 Articolo in rivista | - |
FT-NIR Spectroscopy for the Quality Characterization of Apricots (Prunus Armeniaca L.) | Berardinelli A; Cevoli C; Silaghi F A; Fabbri A; Ragni L; Giunchi A; Bassi D | 2010-01-01 | JOURNAL OF FOOD SCIENCE | - | 1.01 Articolo in rivista | - |
Hot air treatment for surface decontamination of table eggs | Pasquali F.; Fabbri A.; Cevoli C.; Manfreda G.; Franchini A. | 2010-01-01 | FOOD CONTROL | - | 1.01 Articolo in rivista | - |
A waveguide technique for non-destructive determination of egg quality parameters | L. Ragni; C. Cevoli; A. Berardinelli | 2010-01-01 | JOURNAL OF FOOD ENGINEERING | - | 1.01 Articolo in rivista | - |
Use of electronic nose to determine defect percentage in oils. Comparison with sensory panel results | M.J. Lerma-García; L. Cerretani; C. Cevoli; E.F. Simó-Alfonso; A. Bendini; T. Gallina Toschi | 2010-01-01 | SENSORS AND ACTUATORS. B, CHEMICAL | - | 1.01 Articolo in rivista | - |
Evaluation by ATR-FTIR and GC-FID coupled to artificial neural networks of butters produced in the Parmigiano Reggiano cheese area | Alessandro Gori; Elena Guerra; Chiara Cevoli; Angelo Fabbri; Maria Fiorenza Caboni; Giuseppe Losi | 2011-01-01 | - | - | 4.03 Poster | - |
Numerical model of heat and mass transfer during roasting coffee using 3D digitised geometry | Fabbri A.; Cevoli C.; Romani S.; Dalla Rosa M. | 2011-01-01 | PROCEDIA FOOD SCIENCE | - | 1.01 Articolo in rivista | - |
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile