Sfoglia per Autore  

Opzioni
Mostrati risultati da 1 a 13 di 13
Titolo Autore(i) Anno Periodico Editore Tipo File
effetto dell'integrazione della dieta con CLA sul contenuto degli isomeri cis-9,trans-11-C18:2 e trans-10,cis12-C18:2 e sulla composizione acidica dei lipidi del tessuto adiposo di copertura del prosciutto fresco LO FIEGO D.P.; MACCHIONI P.; PASTORELLI G.; ROSSI R.; SANTORO P. 2004-01-01 ATTI DELLA SOCIETÀ ITALIANA DELLE SCIENZE VETERINARIE - 4.01 Contributo in Atti di convegno -
The effect of dietary supplementation of vitamins C and E on the α-tocopherol content of muscles, liver and kidney, on the stability of lipids, and on certain meat quality parameters of the longissimus dorsi of rabbits. Lo Fiego D.P.; Santoro P.; Macchioni P.; Mazzoni D.; Piattoni F.; Tassone F.; De Leonibus E. 2004-01-01 MEAT SCIENCE - 1.01 Articolo in rivista -
Influence of dietary conjugated linoleic acid on the fatty acid composition and volatile compounds profile of heavy pig loin muscle. Pastorelli G.; Moretti V.M.; Macchioni P.; Lo Fiego D.P.; Santoro P.; Panseri S.; Rossi R.; Corin...o C. 2005-01-01 JOURNAL OF THE SCIENCE OF FOOD AND AGRICULTURE - 1.01 Articolo in rivista -
Effetto dell'integrazione dietetica con acido pantotenico sulle caratteristiche della carcassa e della carne di suino pesante Santoro P.; Macchioni P.; Franchi L.; Tassone F.; Ielo M.C.; Lo Fiego D.P. 2005-01-01 ATTI DELLA SOCIETÀ ITALIANA DELLE SCIENZE VETERINARIE - 4.01 Contributo in Atti di convegno -
Influence of genetic type, live weight at slaughter and carcass fatness on fatty acid composition of subcutaneous adipose tissue of raw ham in the heavy pig. Lo Fiego D.P.; Santoro P.; Macchioni P.; De Leonibus E. 2005-01-01 MEAT SCIENCE - 1.01 Articolo in rivista -
Effect of dietary conjugated linoleic acid (CLA) supplementation on CLA isomers content and fatty acid composition of dry cured Parma ham. Lo Fiego D.P.; Macchioni P.; Santoro P.; Pastorelli G.; Corino C. 2005-01-01 MEAT SCIENCE - 1.01 Articolo in rivista -
Influence of conjugated linoleic acid (CLA) on intramuscular fatty acid composition in rabbit Lo Fiego D.P.; Macchioni P.; Santoro P.; Rossi R.; Pastorelli G.; Corino C. 2005-01-01 ITALIAN JOURNAL OF ANIMAL SCIENCE - 1.01 Articolo in rivista Influence of conjugated linoleic acid CLA.pdf
EFFECT OF DIETARY PANTOTHENIC ACID SUPPLEMENTATION ON MEAT AND CARCASS TRAITS IN THE HEAVY PIG P. SANTORO; P. MACCHIONI; FRANCHI L.; TASSONE F.; IELO M.C.; LO FIEGO D.P. 2006-01-01 VETERINARY RESEARCH COMMUNICATIONS - 1.01 Articolo in rivista -
L'acido pantotenico nella dieta del suino P. Santoro; P. Macchioni; D.P. Lo Fiego 2007-01-01 RIVISTA DI SUINICOLTURA - 1.01 Articolo in rivista -
Effect of pantothenic acid level in the diet of the finishing heavy pig on carcass and meat quality traits Lo Fiego D.P.; Macchioni P.; Minelli G.; Ielo M.C.; Santoro P. 2009-01-01 ITALIAN JOURNAL OF ANIMAL SCIENCE - 4.01 Contributo in Atti di convegno -
Effets de l'utilisation de l'acide pantothénique dans la ration du porc lourd italien Santoro P.; Macchioni P.; Minelli G.; Lo Fiego D.P. 2009-01-01 - ITP - INRA 4.02 Riassunto (Abstract) -
Effect of dietary pantothenic acid supplementation on fatty acid composition of backfat in finishing heavy pig G. Minelli; P. Macchioni; D.P. Lo Fiego; P. Santoro 2010-01-01 - s.n 4.02 Riassunto (Abstract) -
Lipid composition of covering and intramuscular fat in pigs at different slaughter age Lo Fiego D.P.; Macchioni P.; Minelli G.; Santoro P. 2010-01-01 ITALIAN JOURNAL OF ANIMAL SCIENCE - 1.01 Articolo in rivista Lipid Composition of Covering and Intramuscular Fat in Pigs at Different Slaughter Age.pdf
Mostrati risultati da 1 a 13 di 13
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili sulla rete interna
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile