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Colour variation during processing and quality traits of broiler breast meat
2003 Petracci M.; Betti M.; Bianchi M.; Cavani C.
Effects of the dietary inclusion of vegetable fat and dehydrated alfalfa meal on the technological properties of rabbit meat
2003 Cavani C.; Betti M.; Bianchi M.; Petracci M.
Technological characteristics of rabbit meat with raised n-3 PUFA
2003 Bianchi M.; Betti M.; Petracci M.; Cavani C.
Characteristics of pale and dark broiler breast meat
2004 PETRACCI M.; BIANCHI M.; BETTI M.; CAVANI C.
Sistemi di alimentazione del coniglio per il miglioramento della qualità della carne
2004 CAVANI C.; BETTI M.; BIANCHI M.; PETRACCI M.
Influence of open-air rearing on fatty acid composition and sensory properties of rabbit meat
2004 CAVANI C.; BIANCHI M.; PETRACCI M.; GALLINA TOSCHI T.; PARPINELLO G.P.; KUZMINSKY G.; MORERA P.; FINZI A.
Rabbit meat processing and traceability
2004 CAVANI C.; PETRACCI M.
Variabilità del colore delle carni avicole e riflessi sulla qualità dei prodotti
2004 PETRACCI M.; BIANCHI M.; BETTI M.; CAVANI C.
Color variation and characterization of broiler breast meat during processing in Italy
2004 PETRACCI M.; BIANCHI M.; BETTI M.; CAVANI C.
Influence of the season on the relationships between NMR transverse relaxation and WHC in turkey breast
2004 BIANCHI M.; CAPOZZI F.; CREMONINI M.A.; LAGHI L.; PETRACCI M.; PLACUCCI G.; CAVANI C.
Relationships between raw broiler breast meat colour and Low-Resolution NMR relaxation properties
2004 PETRACCI M.; BIANCHI M.; BETTI M.; CREMONINI M.A.; LAGHI L.; CAVANI C.; PLACUCCI G.
Alimenti di origine animale. Carne.
2004 CAVANI C.; BIANCHI M.
Nitrogen and phosphorus excretion in rabbits: a calculation basis for commercial farms
2004 MAERTENS L.; CAVANI C.; PETRACCI M.
Influenza del tempo di sezionamento post mortem sulle perdite per cottura e sulla tenerezza delle carni di coniglio
2005 BIANCHI M.; PETRACCI M.; SERINI C.; CAVANI C.
The occurrence of Deep Pectoral Myopathy in roaster chickens
2005 BIANCHI M.; PETRACCI M.; CAVANI C.; FRANCHINI A.
Effects of transport and lairage on mortality, live weight loss and carcass quality in broiler chickens.
2005 BIANCHI M.; PETRACCI M.; CAVANI C.
Water binding in chicken breast meat: a joint DSC-NMR study
2005 Venturi L.; Rocculi P.; Cavani C.; Dalla Rosa M.; Cremonini M. A.
Mortalità premacellazione nel broiler e tacchino da carne in sistemi industriali di macellazione
2005 BIANCHI M.; PETRACCI M.; CAVANI C.; GASPARI P.; LAVAZZA A.
Preslaughter factors affecting mortality, liveweight loss, and carcass quality in broiler chickens
2005 PETRACCI M.; BIANCHI M.; CAVANI C.
EFSA Scientific Report on "The Impact of the current housing and husbandry systems on the health and welfare of farmed domestic rabbits" (EFSA-Q-2004-023, accepted by the AHAW Panel on 11th and 12th July 2005)
2005 Morton D., Verga M., Blasco A., Cavani C., Lavazza A., Maertens L., Mirabito L., Rosell J.M., Stauffacher M., Szendrő Z.
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