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The effect of dietary supplementation of vitamins C and E on the α-tocopherol content of muscles, liver and kidney, on the stability of lipids, and on certain meat quality parameters of the longissimus dorsi of rabbits. Lo Fiego D.P.; Santoro P.; Macchioni P.; Mazzoni D.; Piattoni F.; Tassone F.; De Leonibus E. 2004-01-01 MEAT SCIENCE - 1.01 Articolo in rivista -
Study on the relationship between pre-slaughter handling and carcass bruising in calf and bull carcasses NANNI COSTA L.; TASSONE F.; LO FIEGO D.P.; RUSSO V. 2005-01-01 - Nordic Association of Agricultural Scientists 4.01 Contributo in Atti di convegno -
The Relationship Between Carcass Bruising in Bulls and Behaviour Observed During Pre-slaughter Phases Nanni Costa L.; Lo Fiego D.P.; Tassone F.; Russo V. 2006-01-01 VETERINARY RESEARCH COMMUNICATIONS - 4.01 Contributo in Atti di convegno -
EFFECT OF DIETARY PANTOTHENIC ACID SUPPLEMENTATION ON MEAT AND CARCASS TRAITS IN THE HEAVY PIG P. SANTORO; P. MACCHIONI; FRANCHI L.; TASSONE F.; IELO M.C.; LO FIEGO D.P. 2006-01-01 VETERINARY RESEARCH COMMUNICATIONS - 1.01 Articolo in rivista -
Effetto della tipologia di pavimentazione in allevamento sul comportamento del suino pesante nella fase pre-macellazione. NANNI COSTA L.; TASSONE F.; RIGHETTI R.; MELOTTI L.; COMELLINI M. 2006-01-01 - s.n 4.01 Contributo in Atti di convegno -
Caratterizzazione morfologica di prosciutti freschi colpiti dal difetto di venatura in tre impianti di macellazione. TASSONE F.; IELO M.C.; BERTOLINI D.; LO FIEGO D.P.; NANNI COSTA L.; RUSSO V. 2006-01-01 - s.n 4.01 Contributo in Atti di convegno -
EFFETTO DELL’IMPIANTO DI MACELLAZIONE SULL’INCIDENZA DI DIFETTI IN COSCE SUINE DESTINATE ALLA STAGIONATURA Nanni Costa L; Tassone F; Comellini M; Ielo MC; Lo Fiego DP; Russo V. 2007-01-01 - Sinergia Arti Grafiche e Visive 4.01 Contributo in Atti di convegno -
Reproducibility evaluation of classification by expert assessors of raw ham red skin defect. D.P. Lo Fiego; A. Ulrici; M.C. Ielo; M. Comellini; F. Tassone; L. Nanni Costa 2007-01-01 - s.n 4.02 Riassunto (Abstract) -
Study on some factors affecting the incidence of veining defect in thighs destined to dry-cured process of Parma ham V. Russo; D.p. Lofiego; L. Nanni Costa; F. Tassone 2007-01-01 - Istituto Agronomico Mediterraneo 4.01 Contributo in Atti di convegno -
Effect of farm floor type on the behaviour of heavy pigs during pre-slaughter handling L. Nanni Costa; F. Tassone; R. Righetti; L. Melotti; M. Comellini 2007-01-01 VETERINARY RESEARCH COMMUNICATIONS - 1.01 Articolo in rivista -
Preliminary investigation of the use of digital image analysis for raw ham evaluation Lo Fiego D.P.;Comellini M.; Ielo C.; Ulrici A.; Volpelli L.A.; Tassone F.; Nanni Costa L. 2007-01-01 ITALIAN JOURNAL OF ANIMAL SCIENCE - 4.01 Contributo in Atti di convegno -
Reproducibility evaluation of classification by expert assessors of raw ham red skin defect. Lo Fiego D.P.; Ulrici A. ; Ielo M.C.; Comellini M.; Tassone F. ; Nanni Costa L. 2008-01-01 - Alma Mater Digital Library - Università di Bologna 4.01 Contributo in Atti di convegno -
Effect of slaughterhouse on the incidence of defects in raw pig ham destined to the dry-curing process. Nanni Costa L.; Tassone F.; Comellini M.; Ielo M.C.; Lo Fiego D.P.; Russo V. 2008-01-01 VETERINARY RESEARCH COMMUNICATIONS - 1.01 Articolo in rivista -
Effect of different pre-slaughter procedures on behavioural and blood parameters in pigs Calà P.; Tassone F.; Comellini M.; Ielo M.C.; Volpelli L.; Dall'Olio S.; Nanni Costa L. 2009-01-01 ITALIAN JOURNAL OF ANIMAL SCIENCE - 4.01 Contributo in Atti di convegno -
EFFETTO DELLA DIVERSA VELOCITA’ DI CADUTA DEL PH POST MORTEM SUI CALI TECNOLOGICI DEL CAPOCOLLO CALABRESE Nanni Costa L; Tassone F; Dall’Olio S; Carpino S; Russo V 2011-01-01 ATTI DELLA SOCIETÀ ITALIANA DELLE SCIENZE VETERINARIE - 1.01 Articolo in rivista -
Effect of the slaughterhouse on behaviour, blood parameters, meat quality and raw ham defects in heavy pigs Nanni Costa L.; Tassone F.; Comellini M.; Ielo M.C.; Dall'Olio S.; Lo Fiego D.P. 2012-01-01 - CIHEAM 4.01 Contributo in Atti di convegno -
Combined genomics and metabolomics approaches to identify markers associated with production traits in pigs. Fontanesi L.; Dall’Olio S.; Fanelli F.; Scotti E.; Schiavo G.; Bertolini F.; Tassone F.; Samoré A....B.; Bovo S; Mazzoni G.; Gallo M.; Buttazzoni L.; Galimberti G.; Calò D.G.; Martelli P.L.; Casadio R.; Pagotto U.; Russo V. 2013-01-01 ITALIAN JOURNAL OF ANIMAL SCIENCE - 1.06 Abstract in rivista -
Genomics and metabolomics approaches to identify markers associated with economic traits in pigs FONTANESI L; DALL'OLIO S; FANELLI F; SCOTTI E; SCHIAVO G; BERTOLINI F; TASSONE F; SAMORE’ A B; MA...ZZONI G L; BOVO S; GALLO M; BUTTAZZONI L; GALIMBERTI G; CALÒ DG; MARTELLI P L; CASADIO R; PAGOTTO U; RUSSO V 2013-01-01 - Wageningen Academic Publishers 4.02 Riassunto (Abstract) -
The effect of stress immediately prior to stunning on proglycogen, macroglycogen, lactate and meat quality traits in different pig breeds de Oliveira, Eduardo Alexandre*; Dall’olio, Stefania; Tassone, Francesco; Arduini, Agnese; Nanni ...Costa, Leonardo 2018-01-01 ITALIAN JOURNAL OF ANIMAL SCIENCE - 1.01 Articolo in rivista The effect of stress immediately prior to stunning on proglycogen macroglycogen lactate and meat quality traits in different pig breeds.pdf
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