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Antioxidant phenols in barley (Hordeum vulgare L.) flour: comparative spectrophotometric study among extraction methods of free and bound phenolic compounds
2004 M. BONOLI; V. VERARDO; E. MARCONI; CABONI M.F.
Caratterizzazione dei componenti antiossidanti a struttura fenolica in estratti di farine d'orzo. Tecniche innovative a confronto con tecniche tradizionali
2005 M. Bonoli; V. Verardo; E. Marconi; M. F. Caboni
Sviluppo di prodotti da forno naturalmente arricchiti in composti fenolici
2005 V. Verardo; M.C. Trivisonno; E. Marconi; M.F. Caboni
CGC Analysis of Fatty Acid Composition and Evaluation of Tannin Profile by MEKC in Italian Walnut (Juglans regia L.) Samples
2006 Verardo; A. Bendini; L. Cerretani; E. Cozzolino; D. Malaguti; M.F. Caboni
Quantification and Characterization of Free and Bound Phenolic Antioxidant Compounds in DifferentMilling Fractions of Barley (Hordeum vulgare L.) Flour. Comparative Study between MEKC, RPHPLC and Spectrometric Analysis
2006 M. Bonoli; V. Verardo; E. Marconi; M.F. Caboni
: Effetti della conservazione su biscotti tipo frollino naturalmente arricchiti in composti fenolici
2006 V. Verardo; M.C. Trivisonno; E. Marconi; M.F. Caboni
Ottimizzazione dell'analisi HPLC per la determinazione degli acidi grassi ossidati (OFA)
2007 M. Panico; L. Cerretani; V. Verardo; A. Bendini; M.F. Caboni
I prodotti di ossidazione del colesterolo e la shelf life della pasta all'uovo
2007 V. Verardo; F. Pasini; M.F. Caboni; M.C. Messia; G. Iafelice; E. Marconi
Valutazione della shelf life di pasta arricchita con acidi grassi omega-3
2007 M.F. Caboni; V. Verardo; G. Iafelice; Y Riciputi; E. Marconi
Effetto dei processi di trasformazione sulla qualità di ovoprodotti e pasta confezionate con ovoprodotti
2007 M.C. Messia; G. Iafelice; M.C. Trivisonno.; V. Verardo; A. Fratianni; M.F. Caboni; G. Panfili; E. Marconi
Valutazione della shelf life di pasta arricchita con acidi grassi omega-3
2007 M.F. Caboni; G. Iafelice; V. Verardo; Y. Riciputi; E. Marconi
Identification of Phenolic Compounds in Walnut Samples by Capillary Electrophoresis-Electrospray Ionization-microTOF
2007 A.M. Gómez-Caravaca; V. Verardo; A. Segura-Carretero; M.F. Caboni; A. Fernández-Gutiérrez
I prodotti di ossidazione del colesterolo e la shelf life della pasta all'uovo
2007 V. Verardo; F. Pasini; M.C. Messia; G. Iafelice; E. Marconi; M.F. Caboni.
Preliminary validation of a new instrument for studying food oxidative stability
2008 L. Mora; S. Limbo; P. Maiocchi; M.F. Caboni; V. Verardo; P. Comandini
Determination of free flavan-3-ols content in barley (Hordeum vulgare L.) air-classified flours: comparative study of HPLC-DAD/MS and spectrophotometric determinations
2008 V. Verardo; M. Bonoli; E. Marconi; M. Caboni
Evaluation of lipid oxidation in spaghetti pasta enriched with long chain n-3 polyunsaturated fatty acids under different storage conditions
2008 F. Ferioli; V. Verardo; Y. Riciputi; G. Iafelice; E. Marconi; M.F. Caboni
Determinazione di alchil fenoli nel CNSL e nell’olio estratto dai semi di anacardo
2008 V. Verardo; M.F. Caboni
Analisi dei composti fenolici liberi e legati in farine d’orzo classificate ad aria: confronto tra elettroforesi capillare, HPLC e metodi spettrofotometrici
2008 V. Verardo; E. Marconi; M.F. Caboni
Development of a rapid method to determine phenolic and other polar compounds in walnut by capillary electrophoresis–electrospray ionization time-of-flight mass spectrometry
2008 A. M. Gómez-Caravaca; V. Verardo; A. Segura-Carretero; M. F. Caboni; A. Fernández-Gutiérrez
distribution of bound hydrocinnamic and their glycosyl esters in barley (Hordeum vulgare L.) air classified flour: comparative study brtween RP-HPLC/MS and spectrophotometric analysis
2008 Verardo V.; Bonoli M.; Marconi M.; Caboni M.F.
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