Sfoglia per Autore
Influenza del lievito madre sulle proprietà reologiche fondamentali degli impasti
2004 F. Balestra; A. Angioloni; G. Pinnavaia
Physical, textural and sensory characteristics of a typical regional bread
2006 BALESTRA F.; ANGIOLONI A.; ROCCULI P.; PINNAVAIA G.G.; DALLA ROSA M.
Evaluation of the visual quality of potato chips using computer vision system vs. conventional color measurement
2006 ROCCULI P.; ROMANI S.; MENDOZA F.; ANGIOLONI A.; BALESTRA F.; DALLA ROSA M.
Importance of sourdough fermentation on the bakery products quality: preliminary investigation of typical regional bread "Coppia Ferrarese IGP"
2006 Angioloni A.; Balestra F.; Pinnavaia G.; Romani S.
Automatic vending machine for fresh pizza making
2008 Rocculi P.; Piovan S.; Balestra F.; Angioloni A.; Romani S.; Dalla Rosa M.
Caratteristiche sensoriali di pani tipici tradizionali
2008 Pinnavaia G.; Balestra F.; Battistini L.; Rocculi P.
Small and large deformation tests for the evaluation of frozen dougn viscoelastic behaviour.
2008 Angioloni A.; Balestra F.; Pinnavaia G.; Dalla Rosa M.
YEAST AND LACTIC ACID BACTERIA COMPOSITION AND VOLATILE METABOLITES CHARACTERISING “ANCIENT CEREALS” SOURDOUGH
2008 BALESTRA| F.; SERRAZANETTI D.; |GIANOTTI A.;|GUERZONI M.E.
Rheological, microstructural and fermentative characteristics of pizza doughs made by Kamut Flour
2008 Balestra F.; Gabellini B.; Gianotti A.; Vallicelli M.; Pinnavaia G.G.
PHYSICO-CHEMICAL AND SENSORIAL CHARACTERIZATION OF DIFFERENT KINDS OF A TYPICAL ITALIAN FRESH PASTA
2008 L. Alessandrini; F. Balestra; G. Pinnavaia; M. Dalla Rosa; S. Romani
Valutazione di parametri chimici, fisici, strutturali e sensoriali in un pane tradizionale
2009 Balestra F.; Battistini L.; Pinnavaia G.
Effect of ginger powder addition on the rheological, sensorial and antioxidant properties of wheat flour dough and bread.
2010 Balestra F.; Cocci E.; Pinnavaia G.; Romani S.; Dalla Rosa M.
Potato-based fresh pasta (gnocchi): influence of formulation on dough quality characteristics
2010 L.Alessandrini; P.Rocculi; F. Balestra; S.Romani; M.Dalla Rosa
Study and optimization of octopus cooking
2010 P. Rocculi; F. Balestra; M. Dalla Rosa; D. Barbanti
Caratteristiche reologiche di impasti e pane ottenuti con aggiunta di zenzero (Zingiber officinale Roscoe)
2010 Balestra F.; Pinnavaia G.G.; Cocci E.; Romani S.
Physicochemical and Sensory Properties of Fresh Potato-Based Pasta (Gnocchi)
2010 Alessandrini L.; Balestra F.; Romani S.; Rocculi P.; Dalla Rosa M.
Quality and antioxidant property of bread containing different amount of buckwheat flour
2011 Cocci E.; Balestra F.; Pinnavaia G.G.; Romani S.; Dalla Rosa M.
Studio per la messa a punto di nuove formulazioni per la produzione di tipologie di pane arricchito
2011 Balestra F.; Cocci E.; Pinnavaia G.; Romani S.
Proprietà antiossidanti e nutrizionali di pane con farina di grano saraceno
2011 Balestra F.; Cocci E.; Pinnavaia G.; Romani S.
Evaluation Of Antioxidant, Rheological And Sensorial Properties Of Wheat Flour Dough And Bread Containing Ginger Powder
2011 F. Balestra; E. Cocci; G. Pinnavaia; S. Romani
Titolo | Autore(i) | Anno | Periodico | Editore | Tipo | File |
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Influenza del lievito madre sulle proprietà reologiche fondamentali degli impasti | F. Balestra; A. Angioloni; G. Pinnavaia | 2004-01-01 | TECNICA MOLITORIA | - | 1.01 Articolo in rivista | - |
Physical, textural and sensory characteristics of a typical regional bread | BALESTRA F.; ANGIOLONI A.; ROCCULI P.; PINNAVAIA G.G.; DALLA ROSA M. | 2006-01-01 | - | s.n | 4.01 Contributo in Atti di convegno | - |
Evaluation of the visual quality of potato chips using computer vision system vs. conventional color measurement | ROCCULI P.; ROMANI S.; MENDOZA F.; ANGIOLONI A.; BALESTRA F.; DALLA ROSA M. | 2006-01-01 | - | s.n | 4.01 Contributo in Atti di convegno | - |
Importance of sourdough fermentation on the bakery products quality: preliminary investigation of typical regional bread "Coppia Ferrarese IGP" | Angioloni A.; Balestra F.; Pinnavaia G.; Romani S. | 2006-01-01 | - | Grenzi Claudio | 4.01 Contributo in Atti di convegno | - |
Automatic vending machine for fresh pizza making | Rocculi P.; Piovan S.; Balestra F.; Angioloni A.; Romani S.; Dalla Rosa M. | 2008-01-01 | - | sine nomine | 4.02 Riassunto (Abstract) | - |
Caratteristiche sensoriali di pani tipici tradizionali | Pinnavaia G.; Balestra F.; Battistini L.; Rocculi P. | 2008-01-01 | - | s.n | 4.01 Contributo in Atti di convegno | - |
Small and large deformation tests for the evaluation of frozen dougn viscoelastic behaviour. | Angioloni A.; Balestra F.; Pinnavaia G.; Dalla Rosa M. | 2008-01-01 | JOURNAL OF FOOD ENGINEERING | - | 1.01 Articolo in rivista | - |
YEAST AND LACTIC ACID BACTERIA COMPOSITION AND VOLATILE METABOLITES CHARACTERISING “ANCIENT CEREALS” SOURDOUGH | BALESTRA| F.; SERRAZANETTI D.; |GIANOTTI A.;|GUERZONI M.E. | 2008-01-01 | - | s.n | 4.02 Riassunto (Abstract) | - |
Rheological, microstructural and fermentative characteristics of pizza doughs made by Kamut Flour | Balestra F.; Gabellini B.; Gianotti A.; Vallicelli M.; Pinnavaia G.G. | 2008-01-01 | - | s.n | 4.02 Riassunto (Abstract) | - |
PHYSICO-CHEMICAL AND SENSORIAL CHARACTERIZATION OF DIFFERENT KINDS OF A TYPICAL ITALIAN FRESH PASTA | L. Alessandrini; F. Balestra; G. Pinnavaia; M. Dalla Rosa; S. Romani | 2008-01-01 | - | sine nomine | 4.02 Riassunto (Abstract) | - |
Valutazione di parametri chimici, fisici, strutturali e sensoriali in un pane tradizionale | Balestra F.; Battistini L.; Pinnavaia G. | 2009-01-01 | - | Università degli Studi del Molise | 4.01 Contributo in Atti di convegno | - |
Effect of ginger powder addition on the rheological, sensorial and antioxidant properties of wheat flour dough and bread. | Balestra F.; Cocci E.; Pinnavaia G.; Romani S.; Dalla Rosa M. | 2010-01-01 | - | IUFOST-SAAFoST | 4.02 Riassunto (Abstract) | - |
Potato-based fresh pasta (gnocchi): influence of formulation on dough quality characteristics | L.Alessandrini; P.Rocculi; F. Balestra; S.Romani; M.Dalla Rosa | 2010-01-01 | - | IUFOST-SAAFoST | 4.02 Riassunto (Abstract) | - |
Study and optimization of octopus cooking | P. Rocculi; F. Balestra; M. Dalla Rosa; D. Barbanti | 2010-01-01 | - | IUFOST-SAAFoST | 4.02 Riassunto (Abstract) | - |
Caratteristiche reologiche di impasti e pane ottenuti con aggiunta di zenzero (Zingiber officinale Roscoe) | Balestra F.; Pinnavaia G.G.; Cocci E.; Romani S. | 2010-01-01 | - | M. Grassi, R. Lapasin | 4.01 Contributo in Atti di convegno | - |
Physicochemical and Sensory Properties of Fresh Potato-Based Pasta (Gnocchi) | Alessandrini L.; Balestra F.; Romani S.; Rocculi P.; Dalla Rosa M. | 2010-01-01 | JOURNAL OF FOOD SCIENCE | - | 1.01 Articolo in rivista | - |
Quality and antioxidant property of bread containing different amount of buckwheat flour | Cocci E.; Balestra F.; Pinnavaia G.G.; Romani S.; Dalla Rosa M. | 2011-01-01 | - | sine nomine | 4.02 Riassunto (Abstract) | - |
Studio per la messa a punto di nuove formulazioni per la produzione di tipologie di pane arricchito | Balestra F.; Cocci E.; Pinnavaia G.; Romani S. | 2011-01-01 | - | AISTEC | 4.01 Contributo in Atti di convegno | - |
Proprietà antiossidanti e nutrizionali di pane con farina di grano saraceno | Balestra F.; Cocci E.; Pinnavaia G.; Romani S. | 2011-01-01 | - | AISTEC | 4.01 Contributo in Atti di convegno | - |
Evaluation Of Antioxidant, Rheological And Sensorial Properties Of Wheat Flour Dough And Bread Containing Ginger Powder | F. Balestra; E. Cocci; G. Pinnavaia; S. Romani | 2011-01-01 | LEBENSMITTEL-WISSENSCHAFT + TECHNOLOGIE | - | 1.01 Articolo in rivista | - |
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