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Influenza del lievito madre sulle proprietà reologiche fondamentali degli impasti F. Balestra; A. Angioloni; G. Pinnavaia 2004-01-01 TECNICA MOLITORIA - 1.01 Articolo in rivista -
Physical, textural and sensory characteristics of a typical regional bread BALESTRA F.; ANGIOLONI A.; ROCCULI P.; PINNAVAIA G.G.; DALLA ROSA M. 2006-01-01 - s.n 4.01 Contributo in Atti di convegno -
Evaluation of the visual quality of potato chips using computer vision system vs. conventional color measurement ROCCULI P.; ROMANI S.; MENDOZA F.; ANGIOLONI A.; BALESTRA F.; DALLA ROSA M. 2006-01-01 - s.n 4.01 Contributo in Atti di convegno -
Importance of sourdough fermentation on the bakery products quality: preliminary investigation of typical regional bread "Coppia Ferrarese IGP" Angioloni A.; Balestra F.; Pinnavaia G.; Romani S. 2006-01-01 - Grenzi Claudio 4.01 Contributo in Atti di convegno -
Automatic vending machine for fresh pizza making Rocculi P.; Piovan S.; Balestra F.; Angioloni A.; Romani S.; Dalla Rosa M. 2008-01-01 - sine nomine 4.02 Riassunto (Abstract) -
Caratteristiche sensoriali di pani tipici tradizionali Pinnavaia G.; Balestra F.; Battistini L.; Rocculi P. 2008-01-01 - s.n 4.01 Contributo in Atti di convegno -
Small and large deformation tests for the evaluation of frozen dougn viscoelastic behaviour. Angioloni A.; Balestra F.; Pinnavaia G.; Dalla Rosa M. 2008-01-01 JOURNAL OF FOOD ENGINEERING - 1.01 Articolo in rivista -
YEAST AND LACTIC ACID BACTERIA COMPOSITION AND VOLATILE METABOLITES CHARACTERISING “ANCIENT CEREALS” SOURDOUGH BALESTRA| F.; SERRAZANETTI D.; |GIANOTTI A.;|GUERZONI M.E. 2008-01-01 - s.n 4.02 Riassunto (Abstract) -
Rheological, microstructural and fermentative characteristics of pizza doughs made by Kamut Flour Balestra F.; Gabellini B.; Gianotti A.; Vallicelli M.; Pinnavaia G.G. 2008-01-01 - s.n 4.02 Riassunto (Abstract) -
PHYSICO-CHEMICAL AND SENSORIAL CHARACTERIZATION OF DIFFERENT KINDS OF A TYPICAL ITALIAN FRESH PASTA L. Alessandrini; F. Balestra; G. Pinnavaia; M. Dalla Rosa; S. Romani 2008-01-01 - sine nomine 4.02 Riassunto (Abstract) -
Valutazione di parametri chimici, fisici, strutturali e sensoriali in un pane tradizionale Balestra F.; Battistini L.; Pinnavaia G. 2009-01-01 - Università degli Studi del Molise 4.01 Contributo in Atti di convegno -
Effect of ginger powder addition on the rheological, sensorial and antioxidant properties of wheat flour dough and bread. Balestra F.; Cocci E.; Pinnavaia G.; Romani S.; Dalla Rosa M. 2010-01-01 - IUFOST-SAAFoST 4.02 Riassunto (Abstract) -
Potato-based fresh pasta (gnocchi): influence of formulation on dough quality characteristics L.Alessandrini; P.Rocculi; F. Balestra; S.Romani; M.Dalla Rosa 2010-01-01 - IUFOST-SAAFoST 4.02 Riassunto (Abstract) -
Study and optimization of octopus cooking P. Rocculi; F. Balestra; M. Dalla Rosa; D. Barbanti 2010-01-01 - IUFOST-SAAFoST 4.02 Riassunto (Abstract) -
Caratteristiche reologiche di impasti e pane ottenuti con aggiunta di zenzero (Zingiber officinale Roscoe) Balestra F.; Pinnavaia G.G.; Cocci E.; Romani S. 2010-01-01 - M. Grassi, R. Lapasin 4.01 Contributo in Atti di convegno -
Physicochemical and Sensory Properties of Fresh Potato-Based Pasta (Gnocchi) Alessandrini L.; Balestra F.; Romani S.; Rocculi P.; Dalla Rosa M. 2010-01-01 JOURNAL OF FOOD SCIENCE - 1.01 Articolo in rivista -
Quality and antioxidant property of bread containing different amount of buckwheat flour Cocci E.; Balestra F.; Pinnavaia G.G.; Romani S.; Dalla Rosa M. 2011-01-01 - sine nomine 4.02 Riassunto (Abstract) -
Studio per la messa a punto di nuove formulazioni per la produzione di tipologie di pane arricchito Balestra F.; Cocci E.; Pinnavaia G.; Romani S. 2011-01-01 - AISTEC 4.01 Contributo in Atti di convegno -
Proprietà antiossidanti e nutrizionali di pane con farina di grano saraceno Balestra F.; Cocci E.; Pinnavaia G.; Romani S. 2011-01-01 - AISTEC 4.01 Contributo in Atti di convegno -
Evaluation Of Antioxidant, Rheological And Sensorial Properties Of Wheat Flour Dough And Bread Containing Ginger Powder F. Balestra; E. Cocci; G. Pinnavaia; S. Romani 2011-01-01 LEBENSMITTEL-WISSENSCHAFT + TECHNOLOGIE - 1.01 Articolo in rivista -
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