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Colour variation during processing and quality traits of broiler breast meat
2003 Petracci M.; Betti M.; Bianchi M.; Cavani C.
Effects of the dietary inclusion of vegetable fat and dehydrated alfalfa meal on the technological properties of rabbit meat
2003 Cavani C.; Betti M.; Bianchi M.; Petracci M.
Technological characteristics of rabbit meat with raised n-3 PUFA
2003 Bianchi M.; Betti M.; Petracci M.; Cavani C.
Influence of open-air rearing on fatty acid composition and sensory properties of rabbit meat
2004 CAVANI C.; BIANCHI M.; PETRACCI M.; GALLINA TOSCHI T.; PARPINELLO G.P.; KUZMINSKY G.; MORERA P.; FINZI A.
Sistemi di alimentazione del coniglio per il miglioramento della qualità della carne
2004 CAVANI C.; BETTI M.; BIANCHI M.; PETRACCI M.
L’incidenza della miopatia del pettorale profondo nel pollo da carne
2004 BIANCHI M.; BETTI M.; MANFREDA G.; PETRACCI M.; SPIGNOLI S.; TAFFETANI L.
Variabilità del colore delle carni avicole e riflessi sulla qualità dei prodotti
2004 PETRACCI M.; BIANCHI M.; BETTI M.; CAVANI C.
Relationships between raw broiler breast meat colour and Low-Resolution NMR relaxation properties
2004 PETRACCI M.; BIANCHI M.; BETTI M.; CREMONINI M.A.; LAGHI L.; CAVANI C.; PLACUCCI G.
Alimenti di origine animale. Carne.
2004 CAVANI C.; BIANCHI M.
Characteristics of pale and dark broiler breast meat
2004 PETRACCI M.; BIANCHI M.; BETTI M.; CAVANI C.
Color variation and characterization of broiler breast meat during processing in Italy
2004 PETRACCI M.; BIANCHI M.; BETTI M.; CAVANI C.
Influence of the season on the relationships between NMR transverse relaxation and WHC in turkey breast
2004 BIANCHI M.; CAPOZZI F.; CREMONINI M.A.; LAGHI L.; PETRACCI M.; PLACUCCI G.; CAVANI C.
The SIQUALTECA project: poultry meat quality during further processing
2005 Cavani C.; Dalla Rosa M.; Bianchi M.; Bonoli M.; Petracci M.; Rocculi P.
The occurrence of Deep Pectoral Myopathy in roaster chickens
2005 BIANCHI M.; PETRACCI M.; CAVANI C.; FRANCHINI A.
Stordimento a gas del tacchino e caratteristiche qualitative delle carni
2005 Bianchi M.; Petracci M.
Mortalità premacellazione nel broiler e tacchino da carne in sistemi industriali di macellazione
2005 BIANCHI M.; PETRACCI M.; CAVANI C.; GASPARI P.; LAVAZZA A.
Preslaughter factors affecting mortality, liveweight loss, and carcass quality in broiler chickens
2005 PETRACCI M.; BIANCHI M.; CAVANI C.
Influenza del tempo di sezionamento post mortem sulle perdite per cottura e sulla tenerezza delle carni di coniglio
2005 BIANCHI M.; PETRACCI M.; SERINI C.; CAVANI C.
Effects of transport and lairage on mortality, live weight loss and carcass quality in broiler chickens.
2005 BIANCHI M.; PETRACCI M.; CAVANI C.
Physical and Functional Properties of Intact and Ground Pale Broiler Breast Meat
2005 M. Bianchi; D. L. Fletcher; D. P. Smith
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