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Colour variation during processing and quality traits of broiler breast meat Petracci M.; Betti M.; Bianchi M.; Cavani C. 2003-01-01 ITALIAN JOURNAL OF ANIMAL SCIENCE - 1.01 Articolo in rivista -
Effects of the dietary inclusion of vegetable fat and dehydrated alfalfa meal on the technological properties of rabbit meat Cavani C.; Betti M.; Bianchi M.; Petracci M. 2003-01-01 VETERINARY RESEARCH COMMUNICATIONS - 1.01 Articolo in rivista -
Technological characteristics of rabbit meat with raised n-3 PUFA Bianchi M.; Betti M.; Petracci M.; Cavani C. 2003-01-01 ITALIAN JOURNAL OF ANIMAL SCIENCE - 1.01 Articolo in rivista Technological characteristics of rabbit meat with raised n 3 PUFA.pdf
Influence of open-air rearing on fatty acid composition and sensory properties of rabbit meat CAVANI C.; BIANCHI M.; PETRACCI M.; GALLINA TOSCHI T.; PARPINELLO G.P.; KUZMINSKY G.; MORERA P.; ...FINZI A. 2004-01-01 WORLD RABBIT SCIENCE - 1.01 Articolo in rivista wrs247.pdf
Sistemi di alimentazione del coniglio per il miglioramento della qualità della carne CAVANI C.; BETTI M.; BIANCHI M.; PETRACCI M. 2004-01-01 RIVISTA DI CONIGLICOLTURA - 1.01 Articolo in rivista -
L’incidenza della miopatia del pettorale profondo nel pollo da carne BIANCHI M.; BETTI M.; MANFREDA G.; PETRACCI M.; SPIGNOLI S.; TAFFETANI L. 2004-01-01 - s.n. 4.01 Contributo in Atti di convegno -
Variabilità del colore delle carni avicole e riflessi sulla qualità dei prodotti PETRACCI M.; BIANCHI M.; BETTI M.; CAVANI C. 2004-01-01 RIVISTA DI AVICOLTURA - 1.01 Articolo in rivista -
Relationships between raw broiler breast meat colour and Low-Resolution NMR relaxation properties PETRACCI M.; BIANCHI M.; BETTI M.; CREMONINI M.A.; LAGHI L.; CAVANI C.; PLACUCCI G. 2004-01-01 - s.n. 4.01 Contributo in Atti di convegno -
Alimenti di origine animale. Carne. CAVANI C.; BIANCHI M. 2004-01-01 - Piccin Nuova Libraria 2.01 Capitolo / saggio in libro -
Characteristics of pale and dark broiler breast meat PETRACCI M.; BIANCHI M.; BETTI M.; CAVANI C. 2004-01-01 ZOOTECNICA INTERNATIONAL - 1.01 Articolo in rivista -
Color variation and characterization of broiler breast meat during processing in Italy PETRACCI M.; BIANCHI M.; BETTI M.; CAVANI C. 2004-01-01 POULTRY SCIENCE - 1.01 Articolo in rivista -
Influence of the season on the relationships between NMR transverse relaxation and WHC in turkey breast BIANCHI M.; CAPOZZI F.; CREMONINI M.A.; LAGHI L.; PETRACCI M.; PLACUCCI G.; CAVANI C. 2004-01-01 JOURNAL OF THE SCIENCE OF FOOD AND AGRICULTURE - 1.01 Articolo in rivista -
The SIQUALTECA project: poultry meat quality during further processing Cavani C.; Dalla Rosa M.; Bianchi M.; Bonoli M.; Petracci M.; Rocculi P. 2005-01-01 ITALIAN JOURNAL OF ANIMAL SCIENCE - 1.01 Articolo in rivista SIQUALTECA.pdf
The occurrence of Deep Pectoral Myopathy in roaster chickens BIANCHI M.; PETRACCI M.; CAVANI C.; FRANCHINI A. 2005-01-01 POULTRY SCIENCE - 4.02 Riassunto (Abstract) -
Stordimento a gas del tacchino e caratteristiche qualitative delle carni Bianchi M.; Petracci M. 2005-01-01 ZOOTECNICA INTERNATIONAL - 1.01 Articolo in rivista -
Mortalità premacellazione nel broiler e tacchino da carne in sistemi industriali di macellazione BIANCHI M.; PETRACCI M.; CAVANI C.; GASPARI P.; LAVAZZA A. 2005-01-01 - s.n 4.01 Contributo in Atti di convegno -
Preslaughter factors affecting mortality, liveweight loss, and carcass quality in broiler chickens PETRACCI M.; BIANCHI M.; CAVANI C. 2005-01-01 - s.n. 4.01 Contributo in Atti di convegno -
Influenza del tempo di sezionamento post mortem sulle perdite per cottura e sulla tenerezza delle carni di coniglio BIANCHI M.; PETRACCI M.; SERINI C.; CAVANI C. 2005-01-01 - s.n 4.02 Riassunto (Abstract) -
Effects of transport and lairage on mortality, live weight loss and carcass quality in broiler chickens. BIANCHI M.; PETRACCI M.; CAVANI C. 2005-01-01 ITALIAN JOURNAL OF ANIMAL SCIENCE Avenue Media 4.01 Contributo in Atti di convegno Effects of transport and lairage on mortality liveweight loss and carcass quality in broiler chickens.pdf
Physical and Functional Properties of Intact and Ground Pale Broiler Breast Meat M. Bianchi; D. L. Fletcher; D. P. Smith 2005-01-01 POULTRY SCIENCE - 1.01 Articolo in rivista -
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