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Composition of grapes from cv. Trebbiano romagnolo affected by Esca
1999 F. Chinnici, A. Antonelli, A. Piva, A. Amati
Simultaneous determination of organic acids, sugars, and alcohols in musts and wines by an improved ion-exclusion HPLC method
2002 Fabio Chinnici, Umberto Spinabelli, Aureliano Amati
Preliminary study on glucose oxidase-catalase enzyme system to control the browning of apple and pear purées
2002 Parpinello G.P.; Chinnici F.; Versari A.; Riponi C.
Determination of furanic compounds in traditional balsamic vinegars by ion-exclusion liquid chromatography and diode-array detection
2003 Fabio Chinnici, Francesca Masino, Andrea Antonelli
Studio delle relazioni tra acidità, concentrazione zuccherina, concentrazione di composti di natura furanica ed invecchiamento in batterie per la produzione di Aceto Balsamico Tradizionale di Reggio Emilia, mediante metodologie chemiometriche.
2004 Francesca Masino; Fabio Chinnici; G.C. Franchini; Alessandro Ulrici; Andrea Antonelli
Improved HPLC determination of phenolic compounds in cv. Golden Delicious apples using a monolithic column
2004 CHINNICI F.; GAIANI A.; NATALI N.; RIPONI C.; GALASSI S.
Andamento dei composti furanici in batterie per aceto balsamico tradizionale.
2004 F. Masino; A. Antonelli; F. Chinnici
Radical Scavenging Activities of peels and pulps cv. Golden Deliciuos as related to their phenolic composition
2004 CHINNICI F.; BENDINI A.; GAIANI A.; RIPONI C.
Heat-Induced Chemical Modification of Grape Must as Related to its Concentration During the Production of Traditional Balsamic Vinegar. A Preliminary Approach
2004 A. Antonelli; F. Chinnici; F. Masino
Optimization of the determination of organic acid and sugars in fruit juices by ion-exclusion liquid chromatography
2005 F.Chinnici; U.Spinabelli; C.Riponi; A.Amati
Determinazione del contenuto in piombo (II) nei vini, mediante stripping cronopotenziometrico
2005 U.Spinabelli; N.Natali; F.Chinnici; C.Riponi; A.Amati
Confronto fra meli in coltura biologica ed integrata: produzione e qualità dei frutti
2005 Gaiani A.; Chinnici F.; Orsini M.C.; Lorini M.; Bortolotti D.; Grandi M.; Sansavini S.;
A study of the relationships among acidity, sugar and furanic compound concentrations in set of casks for Aceto Balsamico Tradizionale of Reggio Emilia by multivariate techniques.
2005 F. Masino; F. Chinnici; G C. Franchini; A. Ulrici; A. Antonelli
Characterisation of volatiles in extracts from oak chips aobtained by accelerated solvent extraction (ASE)
2006 N.Natali; F.Chinnici; C.Riponi
Impiego della CO2 solida nel corso della raccolta meccanica di uva cv. Trebbiano
2006 F.Sonni; N.Natali; C.Riponi; F.Chinnici
Caratterizzazione Analitica di Frammenti Legnosi ad Uso Enologico: La componente volatile e la sicurezza d’uso.
2007 Fabio Chinnici; Nadia Natali; Francesca Sonni; Claudio Riponi
Sviluppo e validazione di un metodo HPLC-FLD per la quantificazione di lisozima nei vini.
2007 Claudio Riponi; Nadia Natali; Fabio Chinnici
Presence of polycyclic aromatic hydrocarbons in woody chips used as ajuvant in wines, vinegars and distillates.
2007 F.Chinnici; N.Natali; U.Spinabelli; C.Riponi
Tecnologie per la produzione di vini in assenza di anidride solforosa: Prime esperienze su vitigni siciliani
2007 Fabio Chinnici; Claudio Riponi; Luigi Pirrone
Quantification of hen's egg white lysozyme in wine by an improved HPLC-FLD analytical method
2007 C.Riponi; N.Natali; F.Chinnici
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