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Contents and retentions of free and total purine bases in lamb meat cooked by several household methods
2003 Badiani A.; Montellato L.; Maranesi M.; Bochicchio D.; Parazza P.; Anfossi P.
Selected nutrient contents, fatty acid composition, including conjugated linoleic acid, and retention values in separable lean from lamb rib-loins as affected by external fat and cooking method.
2004 BADIANI A.; MONTELLATO L.; BOCHICCHIO D.; ANFOSSI P.; ZANARDI E.; MARANESI M.
Effect of microwave cooking or broiling on selected nutrient contents, fatty acid pattern and true retention values in separable lean from lamb rib-loins, with emphasis on conjugated linoleic acid
2005 MARANESI M.; BOCHICCHIO D.; MONTELLATO L.; ZAGHINI A.; PAGLIUCA G.; BADIANI A.
Concentrazione e ritenzione di macro- e micro-elementi in lombate ovine sottoposte a diverse tecniche di cottura.
2006 Ghidini S.; Zanardi E.; Montellato L.; Badiani A.
Effetto della tipologia di cottura sulla ossidazione lipidica in lombate ovine.
2006 Zanardi E.; Ghidini S.; Montellato L.; Maranesi M.; Bochicchio D.; Badiani A.
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