Sfoglia per Autore
Effect of ozonated water, modified atmosphere packaging and different storage temperature on shelf life of cut lettuce (Lactuca sativa acephala) and arugala (Diplotaxis spp.)
2004 Lazzarin R.; Tosini F.; Mayr A.; Bacci A.; Bertolini P.; Ferasin M.; Tonutti P.; Galetto A.; Gianquinto G.; Sambo P.; Pimpini F.
Twenty years of research on postharvest biological control: results and future prospects
2004 Mari M.; Casalini L.; Bertolini P.
Isolation and characterization of a Colletotrichum inducing a disease in Achillea millefolium
2004 E.Baraldi; M. Mari; P. Bertolini
Variation of antioxidant enzyme gene expression during cold storage of aubergine
2005 P.Zubini; P. Bertolini; E. baraldi
Qualità, serbevolezza e suscettibilità alle alterazioni di cultivar di ciliegio
2005 Neri F.; Donati I.; Gualanduzzi S.; Brigati S.; Bertolini P.
Variation of antioxidant enzyme gene expression during cold storage of aubergine
2005 Zubini P.; Bertolini P.; Baraldi E.
High CO2 for the control of Botrytis cinerea rot during long term storage of red chicory
2005 Bertolini P.; Baraldi E.; Mari M.; Donati I.; Lazzarin R.
Control of Penicillium expansum in pears and apples by trans-2-hexenal vapours
2006 F. Neri; M. Mari; A.M. Menniti; S. Brigati; P. Bertolini
Conservazione di varietà di pere resistenti al colpo di fuoco
2006 P. Bertolini; I. Donati; L. Rivalta
Maturazione controllata delle pere per la grande distribuzione.
2006 A. Folchi; P Bertolini; F. Neri
Biofumigation with Trans-2-hexenal for the controlling of Penicillium expansum disease in pome fruits
2006 F. Neri; M. Mari; A.M. Menniti; S. Brigati; P. Bertolini
Mezzi alternativi di difesa post-raccolta delle pomacee
2006 M. Mari; F. Neri; P. Bertolini
Conservazione e difesa post-raccolta delle mele Fuji e Pink Lady ® (Cripps Pink ™)
2007 Annibale Folchi; Paolo Bertolini
Novel approaches to prevent and control postharvest diseses of fruits
2007 M. Mari; F. Neri; P. Bertolini
Control of fruit postharvest decay with tran-2-hexenal: prospectives and problems
2007 F. Neri; M. Mari; A.M. Menniti; S. Brigati; P. Bertolini
Effects of food additives on postharvest brown rot of stone fruit
2007 R. Gregori; F. Borsetti; F. Neri; M. Mari; P. Bertolini
Expression of anti-oxidant enzyme genes in scald-resistant ‘Belfort’ and scald-susceptible ‘Granny Smith’ apples during cold storage
2007 P. Zubini; E. Baraldi; A. De Santis; P.Bertolini; M. Mari
Fungicidal activity of plant volatiles compounds for controlling Monilinia laxa.
2007 F. Neri; M. Mari; S. Brigati; P. Bertolini
Metodi e mezzi di lotta in postraccolta - Mezzi fisici
2008 P. Bertolini; F. Nigro
Metodi e mezzi di lotta in postraccolta - Mezzi chimici - Disinfettanti
2008 M. Mari; P. Bertolini
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile