Sfoglia per Autore
Analysis of some Italian lemon liquors (Limoncello)
2003 Versari A.; Natali N.; Russo M.T.; Antonelli A.
Improved HPLC determination of phenolic compounds in cv. Golden Delicious apples using a monolithic column
2004 CHINNICI F.; GAIANI A.; NATALI N.; RIPONI C.; GALASSI S.
Interazione dei polisaccaridi algali sul quadro aromatico ed il profilo gustativo del vino
2004 Arfelli G.; Corzani C.; Natali N.; Bellachioma A.
Determinazione del contenuto in piombo (II) nei vini, mediante stripping cronopotenziometrico
2005 U.Spinabelli; N.Natali; F.Chinnici; C.Riponi; A.Amati
Characterisation of volatiles in extracts from oak chips aobtained by accelerated solvent extraction (ASE)
2006 N.Natali; F.Chinnici; C.Riponi
Impiego della CO2 solida nel corso della raccolta meccanica di uva cv. Trebbiano
2006 F.Sonni; N.Natali; C.Riponi; F.Chinnici
Caratterizzazione Analitica di Frammenti Legnosi ad Uso Enologico: La componente volatile e la sicurezza d’uso.
2007 Fabio Chinnici; Nadia Natali; Francesca Sonni; Claudio Riponi
Sviluppo e validazione di un metodo HPLC-FLD per la quantificazione di lisozima nei vini.
2007 Claudio Riponi; Nadia Natali; Fabio Chinnici
Volatile and semi-volatile components of oak wood chips analysed by Accelereated Solvent Extraction (ASE) coupled to gas chromatography-mass spectrometry (GC-MS)
2007 S.Vichi; C.Santini; N.Natali; C.Riponi; E Lopez-Tamames; S. Buxaderas
Presence of polycyclic aromatic hydrocarbons in woody chips used as ajuvant in wines, vinegars and distillates.
2007 F.Chinnici; N.Natali; U.Spinabelli; C.Riponi
Quantification of hen's egg white lysozyme in wine by an improved HPLC-FLD analytical method
2007 C.Riponi; N.Natali; F.Chinnici
Solid-phase extraction method for determination of volatile compounds in traditional balsamic vinegar
2008 E.Duran Guerrero; F.Chinnici; N.Natali; R.Natera Marin; C.Riponi
Pigment composition of wines obtained from carbonic maceration: correlations with colour features
2008 F.Chinnici; F.Sonni; N.Natali; S.Galassi; C.Riponi
Color features and pigment composition of Italian carbonic macerated red wines
2009 F.Chinnici; F.Sonni; N.Natali; S.Galassi; C.Riponi
Produzione di Vini in assenza di SO2: Influenza del lisozima e del tannino di galla sulla componente volatile
2009 F. Sonni; M. J. Cejudo Bastante;F. Chinnici; N. Natali; C. Riponi
Caratterizzazione della componente antocianica in vini rossi ottenuti per macerazione carbonica: correlazione con i parametri spettrofotometrici relativi al colore
2009 F. Chinnici; F. Sonni; N. Natali; S. Galassi; C. Riponi
Replacement of sulfure dioxide by lysozyme and oenological tannins during fermentation: influence on volatile composition of white wines
2009 F.Sonni; M.J.C. Bastante; F.Chinnici; N.Natali; C.Riponi
gas Chromatograpy-Mass Spectrometry (GC-MS) characterisation of volatile compounds in quality vinegars with protected European geographical indication
2009 F.Chinnici; E.Duran; F.Sonni; N.Natali; R.Natera; C.Riponi
PRE-FERMENTATIVE REPLACEMENT OF SULPHUR DIOXIDE BY LYSOZYME AND OENOLOGICAL TANNINS: EFFECT ON THE FORMATION AND EVOLUTION OF VOLATILE COMPOUNDS DURING THE BOTTLE STORAGE OF WHITE WINES
2011 F. Sonni; F. Chinnici; N. Natali; C. Riponi
Influenza dell’invecchiamento in legno di ciliegio sulla componente antocianica e sul colore di vini rossi
2011 F. Chinnici; F. Sonni; N. Natali; C. Riponi
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile