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Use of natural aroma compounds to improve shelf-life and safety of minimally processed fruits LANCIOTTI R.; GIANOTTI A.; PATRIGNANI F.; BELLETTI N.; GUERZONI M.; GARDINI F. 2004-01-01 TRENDS IN FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY - 1.01 Articolo in rivista -
Characterization of the yeast population involved in the production of a typical italian bread VERNOCCHI P.; VALMORRI S.; DALAI I.; TORRIANI S.; GIANOTTI A.; SUZZI G.; GUERZONI M.E.; MASTROCOL...A D.; GARDINI F. 2004-01-01 JOURNAL OF FOOD SCIENCE - 1.01 Articolo in rivista -
A survey on yeast microbiota associated with an Italian traditional sweet-leavened baked good fermentation VERNOCCHI P.; VALMORRI S.; GATTO V.; TORRIANI S.; GIANOTTI A.; SUZZI G.; GUERZONI M.E.; GARDINI F. 2004-01-01 FOOD RESEARCH INTERNATIONAL - 1.01 Articolo in rivista -
Effects of dough chemico-physical factors on aroma compounds production and their retention Vernocchi P.; M. Gaggiano; M. Vallicelli; M. Ndagijimana; A. Gianotti; M. Gobbetti; M.E. Guerzoni. 2004-01-01 - s.n 4.02 Riassunto (Abstract) -
Influenza degli stress ambientali, associati a processi fermentativi, sulla produzione di molecole aromatiche da parte di lieviti e batteri lattici Vernocchi P.; Guerzoni M.E. ; Vallicelli M.; Ndagijimana M.; Gianotti A. 2005-01-01 - s.n 4.01 Contributo in Atti di convegno -
Studio dei fattori che influenzano la dinamica di adesione ad una superficie di acciaio di ceppi di B. cereus termotolleranti e psicrotrofi isolati da alimenti Gianotti A.; Vallicelli M.; Guerzoni M.E. 2005-01-01 - s.n 4.02 Riassunto (Abstract) -
Improvement of fermentable sugars and bread flavour by addition of alpha-amylases Ruggeri S.; Gianotti A.; Serrazanetti D.; Vernocchi P.; Guerzoni M.E. 2005-01-01 - INRA 4.02 Riassunto (Abstract) -
Improvement of technological performances of wheat flours and volatile metabolites of fermented dough by addition of exogenous enzymes S. Ruggeri; A. Gianotti; M. Vallicelli; D. Serrazanetti; P. Vernocchi; M. E. Guerzoni 2005-01-01 - s.n 4.02 Riassunto (Abstract) -
Application and use of biotechnology for food fermentation Guerzoni M.E.; Lanciotti R.; Iucci L.; Patrignani F.; Vannini L.;Gianotti A 2005-01-01 - Elsevier 4.01 Contributo in Atti di convegno -
Influence of chicken diet and tray disposition of breast packaged in high oxygen modified atmosphere on the dishomogeneity of microbial population, discoloration and oxidation dynamics Sado S.; Gianotti A.; Guerzoni M.E. 2005-01-01 - s.n 4.02 Riassunto (Abstract) -
Modulation of acetic acid and other metabolites in sourdough fermentation effect on bread quality and shelf-life Vernocchi P.; Ndagijimana M.; Gianotti A.; Corsetti A.; Guerzoni M. E. 2005-01-01 - s.n 4.02 Riassunto (Abstract) -
Improvement of fermentable sugars and bread flavor by addition of alfa-amylases S. Ruggeri; A. Gianotti; D. Serrazanetti; P. Vernocchi; M. E. Guerzoni 2005-01-01 - s.n 4.02 Riassunto (Abstract) -
Studio dei fattori che influenzano la dinamica di adesione ad una superficie di acciao di ceppi di B. cereus termotolleranti e psicrotrofi isolati da alimenti A. Gianotti; M. Vallicelli; M. E. Guerzoni 2005-01-01 - Gianfranco Donelli ed Emilio Guaglianone 4.02 Riassunto (Abstract) -
Studio della dinamica di adesione di E. coli-gfp ad una superficie di materiale da imballaggio per alimenti in funzione di alcuni stress chimico-fisici A. Gianotti ; F. Cappa ; P. S. Cocconcelli; M. E. Guerzoni 2005-01-01 - Gianfranco Donelli ed Emilio Guaglianone 4.02 Riassunto (Abstract) -
Genotyping and phenotyping characterization of yeast strains able to improve fermentation process in breadmaking D. Serrazanetti; A. Gianotti; M. Ndagijimana; P. Vernocchi; P. Saracino; M. E. Guerzoni 2005-01-01 - s.n 4.02 Riassunto (Abstract) -
Use of Yarrowia lipolytica strains for the treatment of olive mill wastewater. LANCIOTTI R.; GIANOTTI A.; BALDI D.; ANGRISANI R.; MASTROCOLA D.; SUZZI G.; GUERZONI M. E. 2005-01-01 BIORESOURCE TECHNOLOGY - 1.01 Articolo in rivista -
Multiple effect of exogenous amylase supplementation in dough and bread features A. Gianotti; S. Ruggeri; D. Serrazanetti; M. Ndagijimana; P. Vernocchi; P. Saracino; M.E. Guerzoni 2006-01-01 - Idea Print 4.01 Contributo in Atti di convegno -
Sublethal stress exposure and metabolism modulation in Lactobacillus sanfranciscensis, Lactobacillus plantarum and Saccharomyces cerevisiae P. Vernocchi ; M. Ndagijimana; A. Gianotti; R. Lanciotti; F. Gardini; F. Patrignani; S. Ruggeri; ...M. E. Guerzoni 2006-01-01 - E. Parente, L. Cocolin, D. Ercolini, L. Vannini 4.02 Riassunto (Abstract) -
Metabolite mediate Lab-Yeast interaction in Sourdough P. Vernocchi; D. Serrazanetti; M. Vallicelli; M. Ndagijimana; A. Gianotti; A. Corsetti; M.E. Guer...zoni 2006-01-01 - Idea Print 4.02 Riassunto (Abstract) -
Generation of aroma compounds in sourdough: effects of stress exposure and lactobacilli-yeasts interactions Guerzoni M. E.; Vernocchi P.; Ndagijimana M.; Gianotti A.; Lanciotti R. 2006-01-01 - IDEAPRINT 4.02 Riassunto (Abstract) -
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