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Screening of 92 LAB Strains for Antimicrobial Activity Against Campylobacter jejuni.
2006 Gaggìa F.; Gasbarri R.; Rossi M.; Biavati B.
ATTIVITÀ INIBENTE LA CRESCITA DI CAMPYLOBACTER JEJUNI DA PARTE DI CEPPI DI BIFIDOBATTERI
2006 Gasbarri R.; Gaggìa F.; Biavati B.
BIFIDOBACTERIACEAE IN THE ACHLORIDRIC STOMACH
2008 Granata M.; Gaggia F.; Brandi G.; Di Gioia D.; Biavati B.; Mattarelli P.
Antimicrobial and antifungal activity of different extracts from Melia azedarach L. on phytopathogenic bacteria and fungi of agro-food industry
2008 Gaggia F.; Capece A.; Marino G.
Lactic acid bacteria: influence on intracellular pH in Mycobacterium avium subsp. paratuberculosis
2008 Gaggia F.; Siegumfeldt H.; Nielsen D.S.; Biavati B.; Jakobsen M.
ANTIMICROBIAL ACTIVITY AND SURVIVAL IN THE GASTROINTESTINAL TRACT AND FOOD PROCESSING CONDITIONS OF LAB AND BIFIDOBACTERIA STRAINS.
2008 Gasbarri R.; Gaggia F.; Santini C.; Di Gioia D.; Biavati B.
Elimination of bacterial contaminants in in vitro shoot cultures of 'MRS 2/5' plum hybrid by the use of Melia azedarach L. extracts.
2009 Marino G.; Gaggia F.; Saiano F.; Biavati B.; Marangoni B.
Traditional Food: functional properties and perspectives
2009 DINELLI G.; BIAVATI B.; DI GIOIA D.; GAGGIA F.; MAROTTI I.
Effetto battericida e biostimolante di derivati di Melia azedarach su colture micropropagate di MRS 2/5
2009 Marino G.; Toselli M.; Gaggìa F.; Marangoni B.
How to improve intestinal health in poultry and to control pathogens widespread.
2009 Biavati B.; Baffoni L.; Gasbarri R.; Granata M.; Gaggia F.
Application of probiotic strains as feed additives in poultry against Campylobacter jejuni
2010 Di Gioia D.; Santini C.; Baffoni L.; Gaggia F.; Biavati B.
Probiotics and prebiotics in animal feeding for safe food production
2010 Gaggia F.; Mattarelli P.; Biavati B.
Intracellular pH of Mycobacterium avium subsp. paratuberculosis following exposure to antimicrobial compounds monitored at the single cell level
2010 Gaggìa F.; Nielsen D.S.; Biavati B.; Siegumfeldt H.
The application of Pathogen Combat research results in practice
2010 Gaggia F.; Biavati B.
Probiotics and prebiotics in poultry feeding: a strategy to reduce the transmission of C. jejuni along the food chain.
2010 Baffoni L.; Gaggia F.; Santini C.; Biavati B.
Analisi e trattamento delle contaminazioni batteriche durante la micropropagazione di specie ornamentali
2010 Di Silvestro D.; Basile A.; Marino G.; Gaggia F.; Fedi S.; Romussi G.; Savona M.; Pistelli L.; Ruffoni B.
Characterization of probiotic strains: an ¬application as feed additives in poultry against Campylobacter jejuni
2010 Santini C.; Baffoni L.; Gaggia F.; Granata M.; Gasbarri R.; Di Gioia D.; Biavati B.
PROBIOTICS AND PREBIOTICS IN POULTRY FEEDING: A STRATEGY TO REDUCE CAMPYLOBACTER JEJUNI
2011 Biavati B.; Baffoni L.; Gaggia F.; Di Gioia D.
Supplementation of a selected probiotic strain for Campylobacter control in poultry
2011 Baffoni L.; Gaggia F.; Santini C.; Biavati B.; Di Gioia D.
Mangimi addizionati con microrganismi probiotici: nuove applicazione del Progetto UE Pathogen Combat.
2011 Baffoni L.; Gaggia F.; Di Gioia D.; Biavati B.
Titolo | Autore(i) | Anno | Periodico | Editore | Tipo | File |
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Screening of 92 LAB Strains for Antimicrobial Activity Against Campylobacter jejuni. | Gaggìa F.; Gasbarri R.; Rossi M.; Biavati B. | 2006-01-01 | - | s.n | 4.02 Riassunto (Abstract) | - |
ATTIVITÀ INIBENTE LA CRESCITA DI CAMPYLOBACTER JEJUNI DA PARTE DI CEPPI DI BIFIDOBATTERI | Gasbarri R.; Gaggìa F.; Biavati B. | 2006-01-01 | - | s.n | 4.02 Riassunto (Abstract) | - |
BIFIDOBACTERIACEAE IN THE ACHLORIDRIC STOMACH | Granata M.; Gaggia F.; Brandi G.; Di Gioia D.; Biavati B.; Mattarelli P. | 2008-01-01 | - | Wydawca Publisher | 4.02 Riassunto (Abstract) | - |
Antimicrobial and antifungal activity of different extracts from Melia azedarach L. on phytopathogenic bacteria and fungi of agro-food industry | Gaggia F.; Capece A.; Marino G. | 2008-01-01 | - | ISHS | 4.02 Riassunto (Abstract) | - |
Lactic acid bacteria: influence on intracellular pH in Mycobacterium avium subsp. paratuberculosis | Gaggia F.; Siegumfeldt H.; Nielsen D.S.; Biavati B.; Jakobsen M. | 2008-01-01 | - | s.n | 4.02 Riassunto (Abstract) | - |
ANTIMICROBIAL ACTIVITY AND SURVIVAL IN THE GASTROINTESTINAL TRACT AND FOOD PROCESSING CONDITIONS OF LAB AND BIFIDOBACTERIA STRAINS. | Gasbarri R.; Gaggia F.; Santini C.; Di Gioia D.; Biavati B. | 2008-01-01 | - | Wydawca Publisher | 4.02 Riassunto (Abstract) | - |
Elimination of bacterial contaminants in in vitro shoot cultures of 'MRS 2/5' plum hybrid by the use of Melia azedarach L. extracts. | Marino G.; Gaggia F.; Saiano F.; Biavati B.; Marangoni B. | 2009-01-01 | EUROPEAN JOURNAL OF PLANT PATHOLOGY | - | 1.01 Articolo in rivista | - |
Traditional Food: functional properties and perspectives | DINELLI G.; BIAVATI B.; DI GIOIA D.; GAGGIA F.; MAROTTI I. | 2009-01-01 | - | s.n | 4.01 Contributo in Atti di convegno | - |
Effetto battericida e biostimolante di derivati di Melia azedarach su colture micropropagate di MRS 2/5 | Marino G.; Toselli M.; Gaggìa F.; Marangoni B. | 2009-01-01 | ITALUS HORTUS | - | 4.01 Contributo in Atti di convegno | - |
How to improve intestinal health in poultry and to control pathogens widespread. | Biavati B.; Baffoni L.; Gasbarri R.; Granata M.; Gaggia F. | 2009-01-01 | ANNALS OF MICROBIOLOGY | - | 1.06 Abstract in rivista | - |
Application of probiotic strains as feed additives in poultry against Campylobacter jejuni | Di Gioia D.; Santini C.; Baffoni L.; Gaggia F.; Biavati B. | 2010-01-01 | - | s.n | 4.01 Contributo in Atti di convegno | - |
Probiotics and prebiotics in animal feeding for safe food production | Gaggia F.; Mattarelli P.; Biavati B. | 2010-01-01 | INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD MICROBIOLOGY | - | 1.01 Articolo in rivista | - |
Intracellular pH of Mycobacterium avium subsp. paratuberculosis following exposure to antimicrobial compounds monitored at the single cell level | Gaggìa F.; Nielsen D.S.; Biavati B.; Siegumfeldt H. | 2010-01-01 | INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD MICROBIOLOGY | - | 1.01 Articolo in rivista | - |
The application of Pathogen Combat research results in practice | Gaggia F.; Biavati B. | 2010-01-01 | - | INSTITUTO TOMÁS PASCUAL | 2.01 Capitolo / saggio in libro | - |
Probiotics and prebiotics in poultry feeding: a strategy to reduce the transmission of C. jejuni along the food chain. | Baffoni L.; Gaggia F.; Santini C.; Biavati B. | 2010-01-01 | - | s.n | 4.01 Contributo in Atti di convegno | - |
Analisi e trattamento delle contaminazioni batteriche durante la micropropagazione di specie ornamentali | Di Silvestro D.; Basile A.; Marino G.; Gaggia F.; Fedi S.; Romussi G.; Savona M.; Pistelli L.; Ru...ffoni B. | 2010-01-01 | ITALUS HORTUS | Società di Ortoflorofrutticoltura Italiana (SOI) | 4.02 Riassunto (Abstract) | - |
Characterization of probiotic strains: an ¬application as feed additives in poultry against Campylobacter jejuni | Santini C.; Baffoni L.; Gaggia F.; Granata M.; Gasbarri R.; Di Gioia D.; Biavati B. | 2010-01-01 | INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD MICROBIOLOGY | - | 1.01 Articolo in rivista | - |
PROBIOTICS AND PREBIOTICS IN POULTRY FEEDING: A STRATEGY TO REDUCE CAMPYLOBACTER JEJUNI | Biavati B.; Baffoni L.; Gaggia F.; Di Gioia D. | 2011-01-01 | - | s.n | 4.02 Riassunto (Abstract) | - |
Supplementation of a selected probiotic strain for Campylobacter control in poultry | Baffoni L.; Gaggia F.; Santini C.; Biavati B.; Di Gioia D. | 2011-01-01 | - | SIMTREA | 4.01 Contributo in Atti di convegno | - |
Mangimi addizionati con microrganismi probiotici: nuove applicazione del Progetto UE Pathogen Combat. | Baffoni L.; Gaggia F.; Di Gioia D.; Biavati B. | 2011-01-01 | TECNICA MOLITORIA | - | 1.01 Articolo in rivista | - |
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