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CLINOPTILOLITE NELLE PREMISCELE E NEI MANGIMI. INTERAZIONI TRA LA CLINOPTILOLITE, VITAMINE ED OLIGOELEMENTI
2006 Tassinari M.; Pastò L.; Marchetti S.; Tossani N.; Marchetti M.
Role of cereal type and processing in whole grain in vivo protection from oxidative stress
2011 A. Gianotti; F. Danesi; V. Verardo; D. I. Serrazanetti; V. Valli; A. Russo; Y. Riciputi; N. Tossani; M. F. Caboni; M. E. Guerzoni; A. Bordoni
Impact of High Pressure Homogenization (HPH) Treatment on the Nutritional Quality of Egg/Yogurt, Vegetable and Fruit Based Creams
2014 Mattia Di Nunzio; Lucia Vannini; Nadia Tossani; Francesca Patrignani; Rosalba Lanciotti; Alessandra Bordoni
Titolo | Autore(i) | Anno | Periodico | Editore | Tipo | File |
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CLINOPTILOLITE NELLE PREMISCELE E NEI MANGIMI. INTERAZIONI TRA LA CLINOPTILOLITE, VITAMINE ED OLIGOELEMENTI | Tassinari M.; Pastò L.; Marchetti S.; Tossani N.; Marchetti M. | 2006-01-01 | BUIATRIA | - | 1.01 Articolo in rivista | - |
Role of cereal type and processing in whole grain in vivo protection from oxidative stress | A. Gianotti; F. Danesi; V. Verardo; D. I. Serrazanetti; V. Valli; A. Russo; Y. Riciputi; N. Tossa...ni; M. F. Caboni; M. E. Guerzoni; A. Bordoni | 2011-01-01 | FRONTIERS IN BIOSCIENCE | - | 1.01 Articolo in rivista | - |
Impact of High Pressure Homogenization (HPH) Treatment on the Nutritional Quality of Egg/Yogurt, Vegetable and Fruit Based Creams | Mattia Di Nunzio; Lucia Vannini; Nadia Tossani; Francesca Patrignani; Rosalba Lanciotti; Alessand...ra Bordoni | 2014-01-01 | FOOD AND NUTRITION SCIENCES | - | 1.01 Articolo in rivista | - |
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