Sfoglia per Autore  

Opzioni
Mostrati risultati da 1 a 20 di 29
Titolo Autore(i) Anno Periodico Editore Tipo File
effetto dell'integrazione della dieta con CLA sul contenuto degli isomeri cis-9,trans-11-C18:2 e trans-10,cis12-C18:2 e sulla composizione acidica dei lipidi del tessuto adiposo di copertura del prosciutto fresco LO FIEGO D.P.; MACCHIONI P.; PASTORELLI G.; ROSSI R.; SANTORO P. 2004-01-01 ATTI DELLA SOCIETÀ ITALIANA DELLE SCIENZE VETERINARIE - 4.01 Contributo in Atti di convegno -
The effect of dietary supplementation of vitamins C and E on the α-tocopherol content of muscles, liver and kidney, on the stability of lipids, and on certain meat quality parameters of the longissimus dorsi of rabbits. Lo Fiego D.P.; Santoro P.; Macchioni P.; Mazzoni D.; Piattoni F.; Tassone F.; De Leonibus E. 2004-01-01 MEAT SCIENCE - 1.01 Articolo in rivista -
Influence of dietary conjugated linoleic acid on the fatty acid composition and volatile compounds profile of heavy pig loin muscle. Pastorelli G.; Moretti V.M.; Macchioni P.; Lo Fiego D.P.; Santoro P.; Panseri S.; Rossi R.; Corin...o C. 2005-01-01 JOURNAL OF THE SCIENCE OF FOOD AND AGRICULTURE - 1.01 Articolo in rivista -
Influence of genetic type, live weight at slaughter and carcass fatness on fatty acid composition of subcutaneous adipose tissue of raw ham in the heavy pig. Lo Fiego D.P.; Santoro P.; Macchioni P.; De Leonibus E. 2005-01-01 MEAT SCIENCE - 1.01 Articolo in rivista -
Effetto dell'integrazione dietetica con acido pantotenico sulle caratteristiche della carcassa e della carne di suino pesante Santoro P.; Macchioni P.; Franchi L.; Tassone F.; Ielo M.C.; Lo Fiego D.P. 2005-01-01 ATTI DELLA SOCIETÀ ITALIANA DELLE SCIENZE VETERINARIE - 4.01 Contributo in Atti di convegno -
Effect of dietary conjugated linoleic acid (CLA) supplementation on CLA isomers content and fatty acid composition of dry cured Parma ham. Lo Fiego D.P.; Macchioni P.; Santoro P.; Pastorelli G.; Corino C. 2005-01-01 MEAT SCIENCE - 1.01 Articolo in rivista -
Influence of conjugated linoleic acid (CLA) on intramuscular fatty acid composition in rabbit Lo Fiego D.P.; Macchioni P.; Santoro P.; Rossi R.; Pastorelli G.; Corino C. 2005-01-01 ITALIAN JOURNAL OF ANIMAL SCIENCE - 1.01 Articolo in rivista Influence of conjugated linoleic acid CLA.pdf
EFFECT OF DIETARY PANTOTHENIC ACID SUPPLEMENTATION ON MEAT AND CARCASS TRAITS IN THE HEAVY PIG P. SANTORO; P. MACCHIONI; FRANCHI L.; TASSONE F.; IELO M.C.; LO FIEGO D.P. 2006-01-01 VETERINARY RESEARCH COMMUNICATIONS - 1.01 Articolo in rivista -
L'acido pantotenico nella dieta del suino P. Santoro; P. Macchioni; D.P. Lo Fiego 2007-01-01 RIVISTA DI SUINICOLTURA - 1.01 Articolo in rivista -
Influence of dietary conjugated linoleic acids and vitamin E on meat quality, and adipose tissue in rabbits C.CORINO; D.P. LO FIEGO; P. MACCHIONI; G. PASTORELLI; A. DI GIANCAMILLO; C. DOMENEGHINI; R.ROSSI 2007-01-01 MEAT SCIENCE - 1.01 Articolo in rivista -
Effets de l'utilisation de l'acide pantothénique dans la ration du porc lourd italien Santoro P.; Macchioni P.; Minelli G.; Lo Fiego D.P. 2009-01-01 - ITP - INRA 4.02 Riassunto (Abstract) -
Effect of pantothenic acid level in the diet of the finishing heavy pig on carcass and meat quality traits Lo Fiego D.P.; Macchioni P.; Minelli G.; Ielo M.C.; Santoro P. 2009-01-01 ITALIAN JOURNAL OF ANIMAL SCIENCE - 4.01 Contributo in Atti di convegno -
Effect of dietary pantothenic acid supplementation on fatty acid composition of backfat in finishing heavy pig G. Minelli; P. Macchioni; D.P. Lo Fiego; P. Santoro 2010-01-01 - s.n 4.02 Riassunto (Abstract) -
Lipid composition of covering and intramuscular fat in pigs at different slaughter age Lo Fiego D.P.; Macchioni P.; Minelli G.; Santoro P. 2010-01-01 ITALIAN JOURNAL OF ANIMAL SCIENCE - 1.01 Articolo in rivista Lipid Composition of Covering and Intramuscular Fat in Pigs at Different Slaughter Age.pdf
Effets de la supplémentation alimentaire en acide pantothénique sur la composition en acides gras de la bardiere chez le porc lourd en finition Minelli G.; Macchioni P.; Lo Fiego D.P.; Santoro P. 2012-01-01 - CIHEAM/UCO 2.01 Capitolo / saggio in libro -
Effects of dietary level of pantothenic acid and sex on carcass, meat quality traits and fatty acid composition of thigh subcutaneous adipose tissue in Italian heavy pigs Giovanna Minelli; Paolo Macchioni; Maria Cristina Ielo; Piero Santoro; Domenico Pietro Lo Fiego 2013-01-01 ITALIAN JOURNAL OF ANIMAL SCIENCE - 1.01 Articolo in rivista Effects of dietary level of pantothenic acid _2013_Pub.pdf
Effect of feeding maltodextrins and dextrose on rearing and slaughtering performance of immunocastrated male pigs Volpelli, L. A.; Della Casa, G.; Minelli, G.; Comellini, M; Macchioni, P.; Faeti, V.; Marchetto, ...G.; Lo Fiego, D. P. 2016-01-01 - - 4.02 Riassunto (Abstract) -
Calculating the iodine value for Italian heavy pig subcutaneous adipose tissue from fatty acid methyl ester profiles Lo Fiego, Domenico Pietro; Minelli, Giovanna; Volpelli, Luisa Antonella; Ulrici, Alessandro; Macc...hioni, Paolo 2016-01-01 MEAT SCIENCE - 1.01 Articolo in rivista -
Effect of dietary regimen and of feeding maltodextrins and dextrose on meat and fat quality of immunocastrated pigs Anna Maria Belmonte, ; Giovanna, Minelli; Paolo, Macchioni; Francesco, Mezzetti; Corina, Scutaru;... Luisa Antonella Volpelli, ; Domenico Pietro Lo Fiego, 2017-01-01 ITALIAN JOURNAL OF ANIMAL SCIENCE - 1.06 Abstract in rivista -
Effect of feeding maltodextrins and dextrose on rearing and slaughtering performance of immunocastrated male pigs. Volpelli Luisa Antonella, ; Della Casa Giacinto, ; Minelli, Giovanna; Comellini, Michele; Macchio...ni, Paolo; Faeti, Valerio; Marchetto, Gianni; Lo Fiego Domenico Pietro, 2018-01-01 ARCHIVOS DE ZOOTECNIA - 1.01 Articolo in rivista Archivos de Zootecnia_Med Pig_Volpelli.pdf
Mostrati risultati da 1 a 20 di 29
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili sulla rete interna
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile