Sfoglia per Autore
Mostrati risultati da 1 a 6 di 6
An improved HPLC method for the analysis of organic acids, carbohydrates, and alcohols in grape musts and wines
2000 Castellari M.; Versari A.; Spinabelli U.; Galassi S.; Amati A.
Recovery of tartaric acid from industrial enological wastes
2001 Versari A.; Castellari M.; Spinabelli U.; Galassi S.
Simultaneous determination of organic acids, sugars, and alcohols in musts and wines by an improved ion-exclusion HPLC method
2002 Fabio Chinnici, Umberto Spinabelli, Aureliano Amati
Optimization of the determination of organic acid and sugars in fruit juices by ion-exclusion liquid chromatography
2005 F.Chinnici; U.Spinabelli; C.Riponi; A.Amati
Determinazione del contenuto in piombo (II) nei vini, mediante stripping cronopotenziometrico
2005 U.Spinabelli; N.Natali; F.Chinnici; C.Riponi; A.Amati
Presence of polycyclic aromatic hydrocarbons in woody chips used as ajuvant in wines, vinegars and distillates.
2007 F.Chinnici; N.Natali; U.Spinabelli; C.Riponi
Mostrati risultati da 1 a 6 di 6
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile