Sfoglia per Autore FABBRI, ANGELO
Validation of a finite element program for the design of roll-over protective framed structures (ROPS) for agricultural tractors
2002 Fabbri A.; Ward S.
Static Measurement of the Centre of Gravity Height on Narrow-track Agricultural Tractors
2004 FABBRI A.; MOLARI G.
Applicazioni dei metodi di simulazione numerica nell’ingegneria agroalimentare
2005 a. fabbri
Studio di una nuova metodologia per la misura del livello delle vibrazioni trasmesse dalle macchine agricole monoasse condotte a mano
2005 A. Fabbri; A. Guarnieri
Influence of Sodicity and Salinity on the Mechanical Properties of two Italian Soils
2005 A. Guarnieri; A. Fabbri; G. Molari
A NUMERICAL APPROACH TO SIMPLIFY THE GEOMETRY OF A PRESS HEAD FOR SHORT ALIMENTARY PASTA PRODUCTION
2006 A. DE STEFANO; A. FABBRI; G. LORENZINI
STUDIO TERMOFLUIDODINAMICO DI IMPIANTI PER L'ESTRUSIONE DI IMPASTI ALIMENTARI
2006 A. DE STEFANO; A. FABBRI; A. GUARNIERI; G. LORENZINI
Innovative egg treatments for reducing bacterial contamination of egg surface and contents Work Package number: 5 - Task 5.2: Hot air pasteurisation
2007 A. Fabbri; C. Cevoli; A. Giunchi
Measurement of thermal properties of table egg's components
2007 A.Fabbri; C.Cevoli; F.Sirri
Predicting freshness of shell eggs using a technique based on the dieletric properties
2007 A.Berardinelli; C.Cevoli; A.Fabbri; A.Giunchi; P.Gradari; L.Ragni; F.Sirri
Prove idrauliche su un semovente irriguo
2007 G. Taglioli; A. Fabbri
Preliminary investigation of pasta extrusion process: rheological characterization of semolina dough
2007 A. Fabbri; A. Angioloni; A. De Stefano; E. Fava; A. Guarnieri; G. Lorenzini
APPLICAZIONE DI RETI NEURALI PER LA CLASSIFICAZIONE DI CULTIVAR DI ALBICOCCO MEDIANTE NASO ELETTRONICO
2007 A. Fabbri; G. Parpinello; A. Versari
UN METODO NON DISTRUTTIVO PER LA CLASSIFICAZIONE DELLE UOVA DA CONSUMO BASATO SU RETI NEURALI ARTIFICIALI
2007 A.Fabbri; L.Ragni; A.Berardinelli; C.Cevoli; A.Giunchi; P.Gradari
DISCRIMINAZIONE PER CLASSI DI QUALITÀ DI PRODOTTI DA FORNO PER PASTICCERIA, IN FUNZIONE DELLA COMPOSIZIONE, CON RETE NEURALE
2007 P.GRADARI; C. CEVOLI; A. GIUNCHI; A. FABBRI; L. RAGNI; A. BERARDINELLI
Shell eggs quality assessment by FT-NIR spectroscopy
2007 A.Berardinelli; C.Cevoli; A.Fabbri; A.Giunchi; P.Gradari; L.Ragni; F.Sirri
Discrimination of apricot cultivars by gasmultisensor array using an artificial neural network
2007 Parpinello G.P.; Domenichelli S.; Mesisca V.; Fabbri A.; Versari A.
Non-destructive freshness assessment of shell eggs using FT-NIR spectroscopy
2008 Giunchi A.; Berardinelli A.; Ragni L.; Fabbri A.; Silaghi F. A.
Freshness grading of shell eggs using a dielectric technique and artificial neural network method
2008 Fabbri A.; Ragni L.; Berardinelli A.; Cevoli C.; Giunchi A.; Guarnieri A.
Designing of an extrusion head for semolina pasta production with numerical simulation
2008 A. Fabbri; G. Lorenzini
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