Sfoglia per Autore FABBRI, ANGELO
Validation of a finite element program for the design of roll-over protective framed structures (ROPS) for agricultural tractors
2002 Fabbri A.; Ward S.
Static Measurement of the Centre of Gravity Height on Narrow-track Agricultural Tractors
2004 FABBRI A.; MOLARI G.
Influence of Sodicity and Salinity on the Mechanical Properties of two Italian Soils
2005 A. Guarnieri; A. Fabbri; G. Molari
Studio di una nuova metodologia per la misura del livello delle vibrazioni trasmesse dalle macchine agricole monoasse condotte a mano
2005 A. Fabbri; A. Guarnieri
Applicazioni dei metodi di simulazione numerica nell’ingegneria agroalimentare
2005 a. fabbri
A NUMERICAL APPROACH TO SIMPLIFY THE GEOMETRY OF A PRESS HEAD FOR SHORT ALIMENTARY PASTA PRODUCTION
2006 A. DE STEFANO; A. FABBRI; G. LORENZINI
STUDIO TERMOFLUIDODINAMICO DI IMPIANTI PER L'ESTRUSIONE DI IMPASTI ALIMENTARI
2006 A. DE STEFANO; A. FABBRI; A. GUARNIERI; G. LORENZINI
UN METODO NON DISTRUTTIVO PER LA CLASSIFICAZIONE DELLE UOVA DA CONSUMO BASATO SU RETI NEURALI ARTIFICIALI
2007 A.Fabbri; L.Ragni; A.Berardinelli; C.Cevoli; A.Giunchi; P.Gradari
APPLICAZIONE DI RETI NEURALI PER LA CLASSIFICAZIONE DI CULTIVAR DI ALBICOCCO MEDIANTE NASO ELETTRONICO
2007 A. Fabbri; G. Parpinello; A. Versari
Measurement of thermal properties of table egg's components
2007 A.Fabbri; C.Cevoli; F.Sirri
DISCRIMINAZIONE PER CLASSI DI QUALITÀ DI PRODOTTI DA FORNO PER PASTICCERIA, IN FUNZIONE DELLA COMPOSIZIONE, CON RETE NEURALE
2007 P.GRADARI; C. CEVOLI; A. GIUNCHI; A. FABBRI; L. RAGNI; A. BERARDINELLI
Predicting freshness of shell eggs using a technique based on the dieletric properties
2007 A.Berardinelli; C.Cevoli; A.Fabbri; A.Giunchi; P.Gradari; L.Ragni; F.Sirri
Prove idrauliche su un semovente irriguo
2007 G. Taglioli; A. Fabbri
Preliminary investigation of pasta extrusion process: rheological characterization of semolina dough
2007 A. Fabbri; A. Angioloni; A. De Stefano; E. Fava; A. Guarnieri; G. Lorenzini
Discrimination of apricot cultivars by gasmultisensor array using an artificial neural network
2007 Parpinello G.P.; Domenichelli S.; Mesisca V.; Fabbri A.; Versari A.
Innovative egg treatments for reducing bacterial contamination of egg surface and contents Work Package number: 5 - Task 5.2: Hot air pasteurisation
2007 A. Fabbri; C. Cevoli; A. Giunchi
Shell eggs quality assessment by FT-NIR spectroscopy
2007 A.Berardinelli; C.Cevoli; A.Fabbri; A.Giunchi; P.Gradari; L.Ragni; F.Sirri
Freshness grading of shell eggs using a dielectric technique and artificial neural network method
2008 Fabbri A.; Ragni L.; Berardinelli A.; Cevoli C.; Giunchi A.; Guarnieri A.
Non-destructive freshness assessment of shell eggs using FT-NIR spectroscopy
2008 Giunchi A.; Berardinelli A.; Ragni L.; Fabbri A.; Silaghi F. A.
CFD analysis of the semolina dough extrusion for short pasta production
2008 A. Fabbri; G. Lorenzini
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile